Ξεκαρδιστικό βίντεο: Σταρ περνούν από οντισιόν για να γίνουν η «νέα φωνή» του Stephen Hawking

Ξεκαρδιστικό βίντεο: Σταρ περνούν από οντισιόν για να γίνουν η «νέα φωνή» του Stephen Hawking

Στο κωμικό βιντεάκι συμμετέχουν ηθοποιοί όπως ο Liam Neeson, η Anna Kendrick, η Rebel Wilson, ο Eddie Redmayne αλλά και παρουσίες-έκπληξη 

Ξεκαρδιστικό βίντεο: Σταρ περνούν από οντισιόν για να γίνουν η «νέα φωνή» του Stephen Hawking
Μετά από τρεις ολόκληρες δεκαετίες που χρησιμοποιεί την ίδια συνθετική φωνή μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή, είναι λογικό και επόμενο ο Stephen Hawing να έχει βαρεθεί πια να ακούει τον εαυτό του!

Συνειδητοποιώντας λοιπόν ότι έχει φτάσει ο καιρός για μια αλλαγή, ο ιδιοφυής θεωρητικός φυσικός αποφάσισε να διοργανώσει μια οντισιόν για όσους θέλουν να εκμεταλλευτούν αυτήν την «σπάνια ευκαιρία ζωής» και να συνδέσουν τη φωνή τους με ένα από τα μεγαλύτερα μυαλά που γέννησε ποτέ η ανθρωπότητα.

Το «κυνήγι» του νέου φωνητικού του εκπροσώπου δεν είναι φυσικά πραγματικό, αλλά αποτελεί την κεντρική ιδέα πίσω από ένα κωμικό βιντεάκι που δημιούργησε η οργάνωση Comic Relief για φιλανθρωπικούς σκοπούς, και κάνει τα τελευταία 24ωρα τον γύρο του διαδικτύου.

Κλείσιμο
Από την ξεκαρδιστική «οντισιόν» παρελαύνουν αστέρια του κινηματογράφου όπως ο Liam Neeson, η Anna Kendrick, η Rebel Wilson και ο Eddie Redmayne αλλά και του θεάτρου, όπως ο Lin Manuel Miranda, δημιουργός του πετυχημένου hip hop μιούζικαλ «Χάμιλτον».

Δεν λείπουν όμως και υποψήφιοι από άλλους κλάδους της σόουμπιζ και των επιχειρήσεων, όπως ο Gordon Ramsay, η Miss Piggy και ο Bill Gates. Οι σελέμπριτις επιστρατεύουν κάθε μέσο στη διάθεσή τους προκειμένου να πείσουν τον Hawking να τους επιλέξει: από παρατραβηγμένα επιχειρήματα (όπως εκείνο του John Boyega, ο οποίος πιστεύει ότι ο ρόλος του στο Star Wars τον καθιστά ιδανικό για να μιλά για μαύρες τρύπες) και τραγούδι (Lin Manuel Miranda και Andrew Lloyd Webber) μέχρι βρισιές (Gordon Ramsay) και υποσχέσεις ότι, με τη βοήθειά τους, η φωνή του θα είναι πιο σέξι από ποτέ (Liam Neeson και Miss Piggy).

Ελάχιστα εντυπωσιασμένος από τους υποψήφιους, ο Hawking αποφασίσει τελικά να παρακάμψει τελείως τη διαδικασία και να επιλέξει μια δοκιμασμένη λύση: την υπέροχη βαθιά φωνή του Michael Caine. 

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης