Κάθε Σάββατο οι Γερμανοί κυλιούνται στα σεντόνια...

Κάθε Σάββατο οι Γερμανοί κυλιούνται στα σεντόνια...

Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα "Bild" που παρουσιάζει τα αποτελέσματα της έρευνας, το 60% των Γερμανών προτιμούν αυτή την ημέρα για να έρθουν πιο κοντά με το έτερον ήμισυ

Κάθε Σάββατο οι Γερμανοί κυλιούνται στα σεντόνια...
Η αγαπημένη μέρα των Γερμανών για σεξ είναι το Σάββατο. 

Έρευνα που διενήργησε η ιστοσελίδα κοινωνικών γνωριμιών "LoveScout24"  σε δείγμα δύο χιλιάδων Γερμανών και μάλιστα εργένηδων έδειξε ότι, για τους ανύμφευτους συμπολίτες της Μέρκελ, το Σάββατο είναι η καλύτερη μέρα για ερωτικά παιχνίδια .   

Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα "Bild" που παρουσιάζει τα αποτελέσματα της έρευνας, το 60% των Γερμανών προτιμούν αυτή την ημέρα για να έρθουν πιο κοντά με το έτερον ήμισυ. 

Κλείσιμο
Πιθανότατα , η έλλειψη στρες την ημέρα αυτή που για τους περισσότερους δεν είναι εργάσιμη, ανοίγει την... όρεξη για ερωτικές περιπτύξεις.

Όταν πρόκειται όμως για το πρώτο ραντεβού, οι περισσότεροι Γερμανοί προτιμούν την Παρασκευή. Το 38% των ερωτηθέντων προτιμά να βγαίνει Παρασκευή βράδυ. 

Το 18% των Γερμανών προτιμούν να κάνουν σεξ την Παρασκευή ενώ το 11% την Κυριακή. η χειρότερη μέρα για σεξ είναι η Τρίτη . Μόλις το 3% των Γερμανών επιδιώκει σεξ την ημέρα αυτή. 

Μερικές προτάσεις για ένα συναρπαστικό Σαββατοκύριακο για δύο είναι το αισθησιακό φαγητό το οποίο περιλαμβάνει καβούρια , μύδια, αστακό κι ένα ποτήρι λευκό κρασί.

Για να προετοιμάσετε κατάλληλα το έδαφος δεν έχετε παρά να αλειφθείτε με αρωματικά έλαια (προτιμήστε το γιασεμί), να ανάψτε κεριά και να απολαύσετε το δείπνο υπό τους ήχους αμαρτωλής μουσικής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης