«Dinner in the Sky»: Μια εμπειρία ζωής, 50 μέτρα πάνω από το έδαφος!

«Dinner in the Sky»: Μια εμπειρία ζωής, 50 μέτρα πάνω από το έδαφος!

Δειπνήσαμε με φόντο την Ακρόπολη σε ένα «αιωρούμενο» τραπέζι, για το οποίο μιλάει όλη η Αθήνα, και σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας

«Dinner in the Sky»: Μια εμπειρία ζωής, 50 μέτρα πάνω από το έδαφος!
«Βασίλη, καλησπέρα. Θέλεις να πάμε στο Dinner in the Sky»; Ακούγοντας όχι τόσο τη φωνή της συνάδελφου, Ματίνας, στην άλλη γραμμή του ακουστικού, αλλά κυρίως αυτό που μου είχε μόλις πει, λίγο έλειψε να μου... πέσει το τηλέφωνο από τα χέρια. Γιατί, οκ, είναι υπέροχο να βλέπεις τις εντυπωσιακές φωτογραφίες του project «Dinner in the Sky» και να... ζηλεύεις τους τολμηρούς που ανέβηκαν σε ένα τραπέζι σε απόσταση 50 μέτρων από το έδαφος -και άλλο να το ζεις.

Η πρώτη μου αντίδραση ήταν αρνητική. «Γιατί να ανέβω στα 50 μέτρα για να απολαύσω το δείπνο μου; Τι δουλειά έχω εγώ εκεί πάνω; Κι αν γίνει καμιά... στραβή και πέσουμε;» -όλα εκείνα τα ερωτήματα, που αυτομάτως έρχονται στο μυαλό του καθενός από μας, όταν ακούει για πρώτη φορά γι' αυτό το φιλόδοξο, αλλά και ριψοκίνδυνο εγχείρημα.

Κλείσιμο


Ριψοκίνδυνο, βέβαια, μόνο στα... χαρτιά. Μια επίσκεψη στο ομώνυμο site (
www.dinnerinthesky.gr) άρχισε να μου λύνει τις απορίες και να απομακρύνει τους αρχικούς μου ενδοιασμούς. Θα έλεγα μάλιστα πως πείστηκα ότι το όλο... τόλμημα θα ήταν απολύτως ασφαλές -κι έτσι αποφάσισα να το... διαπράξω. Τηλεφώνησα στη συνάδελφο που μου είχε απευθύνει την πρόσκληση και της είπα «ναι, φύγαμε, πάμε να το ζήσουμε κι αυτό».



Όντως, όπως διαπίστωσα την αμέσως επόμενη μέρα, το «Dinner in the Sky» είναι μια εμπειρία που την ζεις, με όλες σου τις αισθήσεις. Στο έδαφος, οι άνθρωποι που διοργανώνουν το project, φροντίζουν να απαντήσουν σε κάθε σου απορία και σε κάνουν να νιώσεις φιλόξενα και οικεία, απομακρύνοντας τους όποιους φόβους σου. Στον... αέρα, και αφού ξεπεράσει κανείς την «κρυάδα» των πρώτων πέντε-δέκα λεπτών, νιώθεις απόλυτη ασφάλεια, σαν να απολαμβάνεις ένα δείπνο με φίλους οπουδήποτε επί... γης. Γιατί, είπαμε: είναι άλλο να απολαμβάνεις το φαγητό σου σε οποιοδήποτε άλλο μέρος επί εδάφους και άλλο να... απογειώνεσαι ο ίδιος, και οι αισθήσεις σου, στα 50 μέτρα πάνω από το έδαφος -εκτός και αν πιστεύετε ότι το να απολαμβάνεις τα υπέροχα πιάτα που ετοιμάζει ο σεφ Jean Louis Capsalas και τα γλυκά του Διονύση Αλέρτα, «αγγίζοντας» τον ουρανό, είναι κάτι... συνηθισμένο.



Δείπνο, λοιπόν, με φόντο την Ακρόπολη και το πιο γοητευτικό ηλιοβασίλεμα ή cocktail με θέα τα φώτα της πόλης; Αυτό το καλοκαίρι, δεν χρειάζεται να ανεβείτε στο Λυκαβηττό ή να σκαρφαλώσετε στην ταράτσα της πολυκατοικίας σας, για να έχετε όλη την πόλη «στο πιάτο».

Το περίφημο «αιωρούμενο» τραπέζι συνεχίζει τις γαστρονομικές πτήσεις του στο χώρο της Τεχνόπολης, προσφέροντας στους 22 καλεσμένους μια ανεπανάληπτη εμπειρία ζωής! Με θέα μέχρι εκεί που... φτάνει το μάτι, οι chef του «Dinner in the Sky» ετοιμάζουν μπροστά στα μάτια σας ευφάνταστα πιάτα υψηλής γαστρονομίας με συνοδεία κρασιού, ενώ η ομάδα του MoMix  επιμελείται δροσιστικά cocktail.



Το νέο καλοκαιρινό μενού του Dinner in the Sky από την 1η Μαΐου επιμελείται ο executive chef  Jean Louis Capsalas από το «ΔΕΙΠΝΟΣΟΦΙΣΤΗΡΙΟΝ», γνωστό για τα φίνα υλικά που επιλέγει, δουλεμένα πάντα με αγάπη και τεχνογνωσία. Τα γλυκά δημιουργεί ο Διονύσης Αλέρτας. 



Φυσικά, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το ιδιαίτερο αυτό project, που έχει ξεκινήσει εδώ και εννέα χρόνια στο Βέλγιο και έχει ταξιδέψει σε 45 χώρες σε όλον τον κόσμο, σημειώνει ανάλογη επιτυχία και στη χώρα μας (βρίσκεται στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων από τις 14 Φεβρουαρίου), τόσο σε retail όσο και σε εταιρικό επίπεδο!

Πρόκειται, πραγματικά, για μια εμπειρία ζωής, που... εκτυλίσσεται 50 μέτρα πάνω από το έδαφος. Ένα τραπέζι, ένας σεφ, 22 άτομα και... η Αθήνα στο πιάτο!



Info
Το δείπνο σερβίρεται καθημερινά στις 19:30
(Παρασκευή και Σάββατο και στις 21:30)
Τα κοκτέιλ μπορείτε να απολαύσετε από Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:30
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης