Ρωσία: Φονική φωτιά σε εμπορικό κέντρο - Πηδούσαν από τα παράθυρα για να σωθούν!

Ρωσία: Φονική φωτιά σε εμπορικό κέντρο - Πηδούσαν από τα παράθυρα για να σωθούν!

Τουλάχιστον 37 άνθρωποι, εκ των οποίων έντεκα παιδιά έχασαν τη ζωή τους, όταν πήρε φωτιά εμπορικό κέντρο στην πόλη Κεμέροβολο της Σιβηρίας - Πάνω από 40 οι τραυματίες

Ρωσία: Φονική φωτιά σε εμπορικό κέντρο - Πηδούσαν από τα παράθυρα για να σωθούν!
Στους 37 ανέρχονται οι νεκροί, ενώ ξεπερνούν τους 40 οι τραυματίες από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα σε ένα εμπορικό κέντρο στην πόλη Κεμέροβο της Σιβηρίας, όπως ανακοίνωσε η ρωσική Ερευνητική Επιτροπή.

Λίγο πριν γίνει γνωστός ο νεότερος απολογισμός, το πρακτορείο TASS μετέδιδε ότι οι αγνοούμενοι ήταν 69 και μεταξύ αυτών υπήρχαν 40 παιδιά.

Ένας εκπρόσωπος της πυροσβεστικής είπε ότι μέχρι τώρα έχουν χάσει τη ζωή τους 37 άνθρωποι. Σύμφωνα με τον αντικυβερνήτη της περιοχής του Κεμέροβο, Βλαντιμίρ Τσερνόφ, 13 πτώματα βρέθηκαν μέσα σε έναν κινηματογράφο.

Άλλοι 42 άνθρωποι τραυματίστηκαν.

Η Ερευνητική Επιτροπή, που διεξάγει τις έρευνες για σοβαρά αδικήματα στη Ρωσία και δίνει υπάγεται απευθείας στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει αναλάβει να εξετάσει την υπόθεση.

Όταν ξέσπασε η πυρκαγιά ο διασώστες πρόλαβαν να απομακρύνουν με ασφάλεια περίπου 100 ανθρώπους από το εμπορικό κέντρο Ζίμναγια Βίσνια που στεγάζει κινηματογράφους, εστιατόρια, μια αίθουσα μπόουλινγκ, πάρκινγκ για 250 οχήματα, καθώς και πολλά καταστήματα.

Κλείσιμο



Οι εικόνες που έρχονται από τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης δείχνουν πυκνούς καπνούς να αναδύονται από το κτίριο, ενώ ένα από τα βίντεο δείχνει έναν άνθρωπο σε απόγνωση να πηδά από το παράθυρο τετάρτου ορόφου, από όπου βγαίνει μαύρος καπνός. 




 Η πυρκαγιά, που σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ξεκίνησε από μια κινηματογραφική αίθουσα, κατέστρεψε περισσότερα από χίλια τετραγωνικά μέτρα του εμπορικού κέντρου. Τα αίτιά της προς το παρόν είναι αδιευκρίνιστα.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης