Για ποιο λόγο η Βανέσα έδωσε τα «παπούτσια στο χέρι» στον Τραμπ τζούνιορ;

Για ποιο λόγο η Βανέσα έδωσε τα «παπούτσια στο χέρι» στον Τραμπ τζούνιορ;

Το πρώην μοντέλο και μητέρα πέντε παιδιών κατέθεσε αίτηση διαζυγίου έπειτα από 13 χρόνια γάμου με τον γιο του Αμερικανού προέδρου

Για ποιο λόγο η Βανέσα έδωσε τα «παπούτσια στο χέρι» στον Τραμπ τζούνιορ;
Μία μητέρα πέντε παιδιών που έχει σύζυγο τον αγαπημένο γιο του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ, κατέθεσε χθες αίτηση διαζυγίου. Τι κρύβεται πίσω από το διαζύγιο που αγγίζει τον Αμερικανό πρόεδρο; Ένα τρίτο πρόσωπο ή μήπως κάτι άλλο;
 
Η ζωή του πρώην μοντέλου και του Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ θυμίζει παραμύθι...
   
Η ξανθιά καλλονή που λατρεύει το τένις και βάζει πάνω απ΄όλα την οικογένειά της, έπαιζε μία ζωή στα... δάκτυλα τους άνδρες.
 
Κλείσιμο
Σε ηλικία 20 ετών, είχε σχέση με τον διάσημο ηθοποιό Ντι Κάπριο, προσφέροντας ενδιαφέροντα φωτογραφικά στιγμιότυπα στους παπαράτσι. Η καλλίπυγη Βανέσα κυκλοφορούσε με σκέρτσο στα σαλόνια των επωνύμων. Η εντυπωσιακή της εμφάνιση ήταν... το όπλο στη φαρέτρα της που την βοήθησε να έρθει σε επαφή με την οικογένεια Τραμπ. 

Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, ο Ντόναλντ Τραμπ ήταν αυτός που πρώτος την ξεχώρισε σ' ένα από τα κοσμικά πάρτι στη Νέα Υόρκη. Η Βανέσα ήταν αυτή που του έκανε «κλικ» για τον εκλεκτό και μεγαλύτερο γιο του.

Ο Τραμπ την πλησίασε,της εξέφρασε τον θαυμασμό του και την σύστησε τον Ντόναλντ τζούνιορ. Αυτό ήταν. Η σχέση τους ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋπoθέσεις. Λουλούδια, πανάκριβα δώρα κι ένας γάμος το 2005 που θα ζήλευαν πολλοί. 

Ποιος θα περίμενε ότι η Βανέσα, μητέρα πέντε αξιολάτρευτων παιδιών κι έπειτα από 13 χρόνια ευτυχισμένου -όπως έδειχνε- έγγαμου βίου με τον αγαπημένο γιο του Αμερικανού προέδρου, θα διάβαινε το κατώφλι του δικηγόρου; 
  
Αυτό που την κούρασε ήταν η δημοσιότητα,υποστηρίζουν όλοι όσοι την γνωρίζουν καλά. 
 
Ήταν θέμα χρόνου ο χωρισμός τους, λένε άλλοι. Η Βανέσα από τότε που άφησε το μόντελινγκ για να κάνει οικογένεια, ήθελε να βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όταν όμως ο πεθερός της αποφάσισε να βάλει υποψηφιότητα και να ανανεώσει την θητεία του στην προεδρία των ΗΠΑ, βρέθηκε προς εκπλήξεως. Η ζωή της άλλαξε άρδην. Οι παπαράτσι παραμόνευαν και παραμένουν έξω από το σπίτι της γεγονός που της προκαλεί έντονο εκνευρισμό.
 
Τα τελευταία δύο χρόνια, είχαν αρχίσει τα προβλήματα στη σχέση της. Σε αντίθεση με την Ιβάνκα που ήθελε και θέλει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας, η Βανέσα προτιμούσε να βρίσκεται μακριά από τους δημοσιογράφους. Κι όταν στις 12 Φεβρουαρίου, διακομίστηκε στο νοσοκομείο νιώθοντας ναυτία και έντονο πονοκέφαλο λίγες ώρες αφότου εστάλη στο σπίτι της μία ύποπτη λευκή σκόνη, κατάλαβε ότι η ζωή της όπως και αυτή της οικογένειάς της,θα μπορούσε να κινδυνεύσει.
 
Μπορεί η λευκή σκόνη που έλαβε μέσω ταχυδρομείου, η 40χρονη Βανέσα, να ήταν ακίνδυνη, όμως η ίδια υπέστη σοκ. Συνολικά, τρία πρόσωπα από το σπίτι του γιου Τραμπ διακομίστηκαν στο Ιατρικό Κέντρο NewYork-Presbyterian/Weill Cornell ώστε οι γιατροί να αξιολογήσουν περαιτέρω την κατάσταση της υγείας τους. Ανάμεσα τους και η μητέρα της Βανέσα.

Και με τον Τραμπ να εκφράζει δημοσίως την επιθυμία να ξαναθέσει υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ, η Βανέσα συνειδητοποίησε ότι, ο «Γολγοθάς» της με τα ΜΜΕ να έχουν γίνει η σκιά της, δεν θα τελείωνε. 
 
Έτσι αποφάσισε να βάλει τέλος στο γάμο της. Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζονται όσοι την γνωρίζουν καλά, λίγες ώρες αφότου κυκλοφόρησε η είδηση ότι το ζευγάρι χωρίζει.   
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης