Αίγυπτος: Επτά τελικά οι νεκροί από την σύγκρουση των τρένων

Αίγυπτος: Επτά τελικά οι νεκροί από την σύγκρουση των τρένων

Τον απολογισμό επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο Γενικός Εισαγγελέας της Αιγύπτου, προσθέτοντας ότι οι τραυματίες ανέρχονται σε 55

Αίγυπτος: Επτά τελικά οι νεκροί από την σύγκρουση των τρένων
Επτά είναι τελικά οι νεκροί από τη σύγκρουση ενός επιβατηγού και ενός εμπορικού τρένου, που συνέβη στην περιοχή Μπεχέιρα, σε απόσταση περίπου 100 χιλιομέτρων από το Κάιρο, στη βόρειο Αίγυπτο.

Τον απολογισμό επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο Γενικός Εισαγγελέας της Αιγύπτου Ναμπίλ Σαντίκ, την Τετάρτη το βράδυ, προσθέτοντας ότι οι τραυματίες ανέρχονται σε 55.

Νωρίτερα, δημοσιεύματα στην «Αλ Αχράμ» και την «Egypt Independent» κάνανε λόγο για 16 και 15 νεκρούς αντίστοιχα και 40 τραυματίες.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τις αρχές, τουλάχιστον 27 επιβάτες που δέχτηκαν τις πρώτες βοήθειες σε νοσοκομεία της περιοχής, στα οποία μεταφέρθηκαν με 30 τουλάχιστον ασθενοφόρα, επέστρεψαν στα σπίτια τους.

Ήδη, αποφασίστηκε η σύσταση μίας Εξεταστικής Επιτροπής που θα απαρτίζεται από ειδικούς του Στρατού και του Αιγυπτιακού Οργανισμού Σιδηροδρόμων, που θα μελετήσουν τα δύο «μαύρα κουτιά» των τρένων και να αποφανθούν για τις αιτίες του δυστυχήματος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης