Μυστήριο γύρω από τον τρόπο με τον οποίο πήραν «πράσινη κάρτα» οι γονείς της Μελάνια

Μυστήριο γύρω από τον τρόπο με τον οποίο πήραν «πράσινη κάρτα» οι γονείς της Μελάνια

Η είδηση έρχεται εν μέσω εικασιών ότι το ζευγάρι έλαβε το νομικό καθεστώς βασιζόμενο στην οικογενειακή επανένωση ή τη λεγόμενη "αλυσίδα μετανάστευσης", την οποία ο Πρόεδρος Τραμπ έχει επανειλημμένα ζητήσει από το Κογκρέσο να τερματίσει

Μυστήριο γύρω από τον τρόπο με τον οποίο πήραν «πράσινη κάρτα» οι γονείς της Μελάνια
Οι γονείς της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, θεωρούνται νόμιμοι μόνιμοι κάτοικοι των Ηνωμένων Πολιτειών και είναι εν μέσω διαδικασίας απόκτησης ιθαγένειας, σύμφωνα με τη Washington Post.

Ένας πληρεξούσιος για τον Viktor και την Amalija Knavs επιβεβαίωσε ότι το ζευγάρι είναι "νόμιμα δεκτό στις Ηνωμένες Πολιτείες ως μόνιμοι κάτοικοι", αλλά αρνήθηκε να σχολιάσει περαιτέρω, συμπεριλαμβανομένου του πώς ή πότε έλαβαν πράσινες κάρτες, αναφέροντας την επιθυμία της οικογένειας για σεβασμό στην ιδιωτική τους ζωή.

Η είδηση έρχεται εν μέσω εικασιών ότι το ζευγάρι έλαβε το νομικό καθεστώς βασιζόμενο στην οικογενειακή επανένωση ή τη λεγόμενη "αλυσίδα μετανάστευσης", την οποία ο Πρόεδρος Τραμπ έχει επανειλημμένα ζητήσει από το Κογκρέσο να τερματίσει.

Πηγές με γνώση της μεταναστευτικής κατάστασης της οικογένειας δήλωσαν στην Post ότι το ζευγάρι περιμένει την ημερομηνία για την τελετή ορκωμοσίας τους για να γίνουν Αμερικανοί πολίτες.

Αρκετοί εμπειρογνώμονες στη μετανάστευσης δήλωσαν στην Post ότι είναι πολύ πιθανό η Melania Trump να χρηματοδότησε τους γονείς της, οι οποίοι είναι συνταξιούχοι, για να πάρουν πράσινες κάρτες.
Κλείσιμο
"Αυτός θα ήταν ο λογικός τρόπος για να γίνει αυτό, ο προτιμώμενος τρόπος για να γίνει αυτό και ίσως ο μόνος τρόπος να το κάνουμε κάτω από τα γεγονότα που γνωρίζω", δήλωσε ο David Leopold, πρώην πρόεδρος της Αμερικανικής Ένωσης Μετανάστευσης των Δικηγόρων.

Ο Λευκός Οίκος αρνήθηκε να σχολιάσει την είδηση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης