Γερμανία: 70χρονος μαχαίρωσε τρεις πρόσφυγες έξω από εκκλησία

Γερμανία: 70χρονος μαχαίρωσε τρεις πρόσφυγες έξω από εκκλησία

Ο ηλικιωμένος Γερμανός ήταν μεθυσμένος και δήλωσε ότι ήθελε να στείλει ένα μήνυμα κατά της πολιτικής που ακολουθεί η χώρα απέναντι στους μετανάστες - Με σοβαρά τραύματα ο ένας στο νοσοκομείο

Γερμανία: 70χρονος μαχαίρωσε τρεις πρόσφυγες έξω από εκκλησία
Οι μυστικές υπηρεσίες των ευρωπαϊκών κρατών έχουν λάβει έκτακτα μέτρα για την πρόβλεψη και αντιμετώπιση τυχόν επιθέσεων από φανατικούς μουσουλμάνους σε ανυποψίαστους ανθρώπους. Δεν έχουν λάβει μέτρα, ωστόσο, για το αντίθετο ενδεχόμενο, όπως συνέβη στη συγκεκριμένη περίπτωση. Ένας 70χρονος στη Γερμανία, επιτέθηκε με μαχαίρι σε τρεις πρόσφυγες
, έξω από εκκλησία, τους οποίους και τραυμάτισε σε διάφορα σημεία, ενώ ο ένας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Όλα συνέβησαν στην πόλη Χέιλμπρον, στη Δυτική Γερμανία. Ο 70χρονος, που δεν είχε διαπράξει άλλες εγκληματικές πράξεις στη ζωή του, έβγαλε ένα μαχαίρι και άρχισε να χτυπά όπου έβρισκε τους τρεις πρόσφυγες από το Ιράκ, τη Συρία και το Αφγανιστάν. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας, ο ηλικιωμένος Γερμανός ήταν μεθυσμένος, ενώ στην κατάθεσή του δήλωσε ότι ήθελε να στείλει ένα μήνυμα κατά της πολιτικής που ακολουθεί η χώρα του απέναντι στους μετανάστες.

Κλείσιμο
Ο 70χρονος συνελήφθη, αλλά αφέθηκε ελεύθερος, καθώς ο δικαστής έκρινε ότι δεν θα επαναλάβει την επίθεση. Το κατηγορητήριο ωστόσο είναι αρκετά βαρύ.

Ο δήμαρχος της πόλης κάλεσε τους πολίτες να μην αντιγράψουν την ενέργεια του 70χρονου, ζητώντας να αντιμετωπίζουν τους πρόσφυγες που βρίσκονται εκεί με ανθρωπιά και με διάθεση να τους βοηθήσουν.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης