Η Μέγκαν Μαρκλ κοντά στα θύματα της πυρκαγιάς του Πύργου Γκρένφελ

Η Μέγκαν Μαρκλ κοντά στα θύματα της πυρκαγιάς του Πύργου Γκρένφελ

Η αρραβωνιαστικιά του πρίγκιπα Χάρι επισκέφθηκε δυο φορές μόνη της την κοινότητα στο δυτικό Λονδίνο, όπου κατοικούν πολλοί από τους επιζώντες της φονικής πυρκαγιάς που ξέσπασε τον περασμένο Ιούνιο

Η Μέγκαν Μαρκλ κοντά στα θύματα της πυρκαγιάς του Πύργου Γκρένφελ
Με άκρα μυστικότητα και χωρίς τον πρίγκιπα Χάρι, αλλά με την συνοδεία αξιωματούχων του παλατιού, η Μέγκαν Μαρκλ επισκέφθηκε δύο φορές την κοινότητα Al Manaar, όπου βρίσκεται και το ομώνυμο τζαμί, στο βόρειο Κένσιγκτον, στο δυτικό Λονδίνο. Η μέλλουσα Δούκισσα του Σάσεξ θέλησε να παρηγορήσει τα θύματα της φονικής πυρκαγιάς στον Πύργο του Γκρένφελ, που ξέσπασε τον περασμένο Ιούνιο και παρέσυρε στον θάνατο 71 ανθρώπους.

«
Οι επισκέψεις της Μέγκαν σημαίνουν τόσα πολλά για εμάς. Αυτή έχει μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές μας», δήλωσε μέλος της κοινότητας του Γκρένφελ στην εφημερίδα Mirror. Πηγή από το παλάτι αποκάλυψε στην Daily Mail πως η αρραβωνιαστικιά του πρίγκιπα Χάρι επισκέπτεται συχνά φιλανθρωπικές οργανώσεις, καθώς επιθυμεί να συνεχίσει το φιλανθρωπικό έργο της πριγκίπισσας Νταϊάνας.

«Η Μέγκαν συχνά πραγματοποιεί ιδιωτικές επισκέψεις σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς καθώς έχει αρχίσει να γνωρίζει το φιλανθρωπικό έργο στη Βρετανία», δήλωσε στη Daily Mail εκπρόσωπος από το παλάτι του Κένσιγκτον.
Κλείσιμο



Το τζαμί Al Manaar είχε εγκαινιάσει το 2001 ο πρίγκιπας Κάρολος ενώ τον Σεπτέμβριο οι πρίγκιπες Χάρι και Ουίλιαμ επισκέφθηκαν την κοινότητα στο βόρειο Κένσιγκτον για να στηρίξουν τους επιζώντες από την τραγωδία στον «Πύργο της Κολάσεως», όπως αποκαλείται πλέον ο Πύργος του Γκρένφελ.



Σήμερα αρχίζει η επίσημη επίσκεψη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στο Εδιμβούργο. Πρόκειται για την τέταρτη κοινή δημόσια εμφάνιση του λαμπερού ζευγαριού μετά την ανακοίνωση των αρραβώνων του. Ο Βρετανός πρίγκιπας και η Αμερικανίδα ηθοποιός έχουν επισκεφθεί το Νότινγχαμ, το Μπρίξτον στο νότιο Λονδίνο και το Κάρντιφ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης