Δυτική Όχθη: 22χρονος Παλαιστίνιος σκοτώθηκε σε συγκρούσεις με ισραηλινές δυνάμεις

Δυτική Όχθη: 22χρονος Παλαιστίνιος σκοτώθηκε σε συγκρούσεις με ισραηλινές δυνάμεις

Τουλάχιστον δύο Παλαιστίνιοι συνελήφθησαν, ενώ οι συγκρούσεις συνεχίστηκαν για ώρα κατά τη διάρκεια της νύχτας, αφηγήθηκαν αυτόπτες μάρτυρες

Δυτική Όχθη: 22χρονος Παλαιστίνιος σκοτώθηκε σε συγκρούσεις με ισραηλινές δυνάμεις
Ένας νεαρός Παλαιστίνιος σκοτώθηκε την Τετάρτη, κατά τη διάρκεια συγκρούσεων με ισραηλινές δυνάμεις στο βόρειο τμήμα της Δυτικής Όχθης, ανακοίνωσε το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας.

Ισραηλινές δυνάμεις μπήκαν στην πόλη Τζενίν το βράδυ της Τετάρτης, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, και οι συγκρούσεις που ξέσπασαν είχαν αποτέλεσμα να υπάρξουν «πολλοί τραυματίες», ανέφερε η ισραηλινή αστυνομία.

Ο Άχμεντ Τζαράρ, ο Παλαιστίνιος που σκοτώθηκε, ήταν 22 ετών, διευκρίνισε το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας.

Κλείσιμο
Τουλάχιστον δύο Παλαιστίνιοι συνελήφθησαν, ενώ οι συγκρούσεις συνεχίστηκαν για ώρα κατά τη διάρκεια της νύχτας, αφηγήθηκαν αυτόπτες μάρτυρες.

Βίντεο που μεταφορτώθηκαν στο Διαδίκτυο από κατοίκους της παλαιστινιακής πόλης εικονίζουν πολλά ισραηλινά στρατιωτικά οχήματα καθώς εισβάλλουν.

Κατά πληροφορίες που μετέδωσαν ισραηλινά ΜΜΕ, η επιδρομή ενδέχεται να συνδέεται με τον θάνατο πριν από μία εβδομάδα ενός εβραίου εποίκου στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη. Ο ραβίνος Ραζιέλ Σέβα, 35 ετών, σκοτώθηκε από σφαίρες την 9η Ιανουαρίου ενώ κινείτο με αυτοκίνητο κοντά στον οικισμό Χαβάτ Γκιλάντ, λίγα χιλιόμετρα από τη Νάμπλους, όπου ζούσε. Ένα άλλο αυτοκίνητο τον πλησίασε και οι επιβαίνοντες σε αυτό άνοιξαν πυρ εναντίον του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης