Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ θα «θυσιάσει» τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας για χάρη του αδερφού του και της Μέγκαν Μαρκλ

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ θα «θυσιάσει» τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας για χάρη του αδερφού του και της Μέγκαν Μαρκλ

Το παλάτι του Κένσιγκτον ανακοίνωσε πως ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ θα γίνει το Σάββατο 19 Μαΐου στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο κάστρο του Ουίνδσορ - Τι θα κάνει ο αδελφός του γαμπρού, που ως πρόεδρος της Αγγλικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (FA) θα πρέπει εκείνη την ημέρα να βρίσκεται στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας;

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ θα «θυσιάσει» τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας για χάρη του αδερφού του και της Μέγκαν Μαρκλ
Η βασιλική οικογένεια της Γηραιάς Αλβιόνας φροντίζει να προγραμματίζει τα πάντα στην εντέλεια. Στα μέσα Νοεμβρίου εορτάστηκε η 70η επέτειος του γάμου της βασίλισσας Ελισάβετ με τον πρίγκιπα Φίλιππο, στα τέλη του ίδιου μήνα το παλάτι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ, τον Απρίλιο η Κέιτ Μίντλετον θα φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδί και αμέσως μετά, στις 19 Μαΐου, ο πρίγκιπας Χάρι θα ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας με την πρωταγωνίστρια του δικαστικού δράματος Suits.

Όμως, τελικά, παρά τον προσεκτικό προγραμματισμό, έχει ήδη ανακύψει ένα πρόβλημα! Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, που θα είναι κουμπάρος στον γάμο του μικρότερου αδελφού του, θα πρέπει την ίδια ημέρα, ως πρόεδρος της Αγγλικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (FA), να δώσει το «παρών» στο Γουέμπλεϊ, καθώς εκείνη την ημέρα θα διεξαχθεί και ο τελικός Κυπέλλου Αγγλίας και ο μελλοντικός βασιλιάς αναμένεται να δώσει το τρόπαιο στον νικητή.



Το παλάτι του Κένσιγκτον αρνήθηκε να αποκαλύψει αν ο Δούκας του Κέιμπριτζ θα μπορέσει να παρευρεθεί στον τελικό Κυπέλλου Αγγλίας ενώ εκπρόσωπος του παλατιού αρκέστηκε να δηλώσει στην Telegraph πως οι ώρες των δύο events δεν συμπίπτουν. Με δεδομένο, όμως, το γεγονός της απόστασης των 32 χιλιομέτρων που χωρίζουν το κάστρο του Ουίνδσορ από το στάδιο του Γουέμπλεϊ είναι πολύ πιθανό ο πρίγκιπας να μην μπορέσει να παραστεί στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς για την Βρετανία.
Κλείσιμο



Πάντως, η 19η Μαΐου δεν θεωρείται τυχερή ημερομηνία στην χώρα αφού στις 19 Μαΐου του 1536 αποκεφαλίστηκε η  Άννα Μπολέυν, η δεύτερη σύζυγος του βασιλιά Ερρίκου Η΄με την κατηγορία της προδοσίας, της αιμομιξίας και της μαγείας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης