Σοκ στη Βόρεια Καρολίνα: Μητέρα πυροβόλησε το γιο της και μετά αυτοκτόνησε

Σοκ στη Βόρεια Καρολίνα: Μητέρα πυροβόλησε το γιο της και μετά αυτοκτόνησε

«Υπάρχει αίμα κάτω από την πόρτα, την κλώτσησα και η γυναίκα κείτεται μπροστά της» περιέγραψε σοκαρισμένος ο άνδρας που κάλεσε την αστυνομία

Σοκ στη Βόρεια Καρολίνα: Μητέρα πυροβόλησε το γιο της και μετά αυτοκτόνησε
Τις στιγμές τρόμου που εκτυλίχθηκαν σε σπίτι οικογένειας στη Βόρεια Καρολίνα, όπου μητέρα και γιος βρέθηκαν νεκροί σε υπόθεση που δείχνει να είναι παιδοκτονία και αυτοκτονία, αποτυπώνει η κλήση που έγινε στην Άμεση Δράση.

Οι αρχές, όπως γράφει η New York Post, έλαβαν ένα τηλεφώνημα το βράδυ της περασμένης Πέμπτης αφότου η 43χρονη Τζένιφερ Κρεγκ είχε πυροβολήσει και σκοτώσει τον 14χρονο γιο της Κάμερον, πριν οπλίσει ξανά και στρέψει το όπλο τον εαυτό της.

«Υπάρχει αίμα κάτω από την πόρτα, την κλώτσησα και η γυναίκα κείτεται μπροστά της» περιέγραψε σοκαρισμένος ο άνδρας που κάλεσε την αστυνομία. Στη συνέχεια πέρασε το τηλέφωνο σε έναν άλλο συγγενή που βρισκόταν στο σπίτι κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών.

Κλείσιμο
Ο άνδρας είπε στην Άμεση Δράση πως βρισκόταν στο σαλόνι όταν άκουσε «δύο δυνατούς ήχους». «Δεν μπορούσα να ανοίξω την πόρτα και καθώς την κοιτούσα έβλεπα το αίμα να κυλάει από κάτω» ανέφερε ο δεύτερος άνδρας που μίλησε στην αστυνομία.

Η 43χρονη μητέρα επισκεπτόταν τον γιο της στο σπίτι όπου εκείνος ζούσε με τη γιαγιά του, όταν έγινε το επεισόδιο, σύμφωνα με την αστυνομία.

Το αγόρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου το Σάββατο υπέκυψε στα τραύματά του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης