Αυτό είναι «κίνηση στους δρόμους»: Η «μεγάλη φυγή» για την Ημέρα των Ευχαριστιών

Αυτό είναι «κίνηση στους δρόμους»: Η «μεγάλη φυγή» για την Ημέρα των Ευχαριστιών

Εθνικοί δρόμοι με έξι λωρίδες κυκλοφορίας είναι ασφυκτικά γεμάτοι και η κίνηση διεξάγεται με πολύ αργούς ρυθμούς - Εντυπωσιακές οι εικόνες που καταγράφουν τα ειδησεογραφικά δίκτυα

Αυτό είναι «κίνηση στους δρόμους»: Η «μεγάλη φυγή» για την Ημέρα των Ευχαριστιών
«Κόλαση» στις κεντρικές οδικές αρτηρίες του Λος Άντζελες ενόψει της «Ημέρας των Ευχαριστιών» στις ΗΠΑ. 

Eικόνες που ανέβασε στο Twitter το αμερικανικό ειδησεογραφικό δίκτυο ABC, δείχνουν ότι οι Αμερικανοί που επέλεξαν να περάσουν αλλού τις ολιγοήμερες διακοπές τους μακριά από το Λος Άντζελες, έχουν προκαλέσει κυκλοφοριακό χάος. Εθνικοί δρόμοι με έξι λωρίδες είναι ασφυκτικά γεμάτοι και η κίνηση διεξάγεται με πολύ αργούς ρυθμούς. 

Κλείσιμο


Τουλάχιστον 50.9 εκατομμύρια Αμερικανοί θα αποδράσουν τα επόμενα 24ωρα για την «Ημέρα των Ευχαριστιών», αύξηση κατά 3,3% σε σχέση με πέρυσι. 

Η εορταστική περίοδος για την «Ημέρα των Ευχαριστιών» ξεκινά για τους Αμερικανούς από σήμερα έως και τις 26 Νοεμβρίου. 


Στα «κόκκινα» οι κόρες και η εγγονή του Τραμπ κατά την απονομή χάριτος στις δύο γαλοπούλες
Για την αυριανή «Ημέρα των Ευχαριστιών» στις ΗΠΑ, όλες οι νοικοκυρές ετοιμάζονται για το πατροπαράδοτο τραπέζι με τη γαλοπούλα να είναι το κύριο πιάτο.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, παρουσία της τρίτης συζύγου του, Μελάνια και του γιου του Μπάρον, τήρησε για μια ακόμα φορά την παράδοση και απένειμε χάρη σε δύο γαλοπούλες που θα τη γλιτώσουν φέτος και δε θα βρεθούν στο φούρνο για το τραπέζι των Ευχαριστιών. Ο Ντράμστικ και ο Γουίσμπον είναι οι δύο τυχερές γαλοπούλες που θα μεταφερθούν τελικά στο πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια για να ζήσουν ήρεμα.



Στην τελετή απονομής χάριτος ήταν παρούσες οι ετεροθαλείς αδερφές, Ιβάνκα και Τίφανι, όπως και η θυγατέρα της «Πρώτης Κόρης», Αραμπέλα. Και οι τρεις -τυχαίο;- ήταν ντυμένες στα κόκκινα. Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι η Τίφανι δεν φορούσε καλσόν ενώ η Ιβάνκα επέλεξε ένα παλτό Dolce & Cabbana, αξίας 2.995 δολαρίων. Η αγαπημένη κόρη του Τραμπ φορούσε μία μαύρη στέκα στα μαλλιά της, ασορτί με το μαύρο καλσόν ενώ το ντύσιμό της θύμιζε αυτό της αεροσυνοδού, όπως σχολιάζουν τα ΜΜΕ. 




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης