Σκότωσε τον άντρα που την είχε σκλάβα για σεξ όταν ήταν 16 και καταδικάστηκε σε ισόβια

Σκότωσε τον άντρα που την είχε σκλάβα για σεξ όταν ήταν 16 και καταδικάστηκε σε ισόβια

Ριάνα και Καρντάσιαν στο πλευρό της Σιντόια Μπράουν που βρίσκεται στη φυλακή εδώ και 13 χρόνια - Η υπόθεσή της ήρθε στην δημοσιότητα από το ντοκιμαντέρ του Νταν Μπίρμαν που διηγείται την ιστορία της 

Σκότωσε τον άντρα που την είχε σκλάβα για σεξ όταν ήταν 16 και καταδικάστηκε σε ισόβια
Μια παλιά υπόθεση δολοφονίας έρχεται ξανά στο φως στις ΗΠΑ, με αφορμή ένα ντοκιμαντέρ. Πρόκειται για την ιστορία της Σιντόια Μπράουν, που στα 16 της χρόνια, το 2004, σκότωσε τον άντρα που την κρατούσε ως σκλάβα του σεξ και την οποία η αμερικανική δικαιοσύνη καταδίκασε σε ισόβια για φόνο και πορνεία. Τώρα, 13 χρόνια μετά, το ντοκιμαντέρ του Νταν Μπίρμαν ρίχνει φως στην υπόθεση, ενώ Ριάνα, Κιμ Καρντάσιαν και άλλοι διάσημοι τάσσονται στο πλευρό της κοπέλας ζητώντας την απελευθέρωσή της.

Η Σιντόια Μπράουν ήταν θύμα τράφικινγκ από έναν νταβατζή, που την κακοποιούσε σωματικά, σεξουαλικά και πνευματικά, πριν την πουλήσει στον 43χρονο κτηματομεσίτη Τζόνι Άλεν, το 2004. Σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ, απόσπασμα του οποίου προβλήθηκε από το Fox 17, η κοπέλα, που ήταν τότε 16 ετών, φοβόταν πως ο Άλεν, που ήταν πρώην μέλος του στρατού και είχε όπλα στο σπίτι του, θα την σκότωνε και όταν βρήκε ευκαιρία, άρπαξε ένα όπλο και τον σκότωσε αυτή. Η αμερικανική δικαιοσύνη την καταδίκασε σε ισόβια για δολοφονία πρώτου βαθμού και πορνεία. 

Τώρα όμως, οι πτυχές της ιστορίας της έρχονται σιγά σιγά στο φως από τον Μπίρμαν, στον οποίο μίλησε η ίδια η κοπέλα. Εξήγησε την κακοποίηση που είχε υποστεί και πώς αυτό την τρέλαινε. Είπε ακόμα ότι όπως εκείνη, η μητέρα της και η γιαγιά της ήταν θύματα βιασμού. 

Κλείσιμο
Στο ντοκιμαντέρ αναφέρεται ακόμα πως αν η υπόθεσή της δικαζόταν τώρα, τότε η Μπράουν θα αντιμετωπιζόταν ως ανήλικο θύμα τράφικινγκ.

«Κάτι πάει τρομακτικά στραβά, όταν το σύστημα δυναμώνει τους βιαστές και πετάει το θύμα στη φυλακή για μια ζωή», έγραψε η Ριάνα στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου το hashtag #freecntoiabrown, έχει γίνει trend.



«Η Δικαιοσύνη είναι τόσο πίσω! Αυτό είναι εντελώς τρελό», ήταν το σχόλιο της Κάρα Ντελεβίν, ενώ η Κιμ Καρντάσιαν έγραψε πως θα ζητήσει από την νομική της ομάδα να εξετάσει την συγκεκριμένη υπόθεση. «Το σύστημα απέτυχε. Είναι σπαρακτικό να βλέπεις ένα νέο κορίτσι θύμα τράφικινγκ να μπαίνει φυλακή για όλη του τη ζωή, όταν βρίσκει το κουράγιο να παλέψει», έγραψε ακόμα. 



Απόσπασμα από το επίμαχο βίντεο:
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης