Η χλιδάτη ζωή των «αδερφών Καρντάσιαν» της Ζιμπάμπουε

Η χλιδάτη ζωή των «αδερφών Καρντάσιαν» της Ζιμπάμπουε

Ο πολυτελής βίος συγγενών του Μουγκάμπε έρχεται στο φως λίγο πριν την αλλαγή σκυτάλης στην αφρικανική χώρα - Ένας «κροκόδειλος» στο τιμόνι της χώρας

Η χλιδάτη ζωή των «αδερφών Καρντάσιαν» της Ζιμπάμπουε
H δεύτερη πιο φτωχή χώρα στον κόσμο-μετά το Κονγκό- έχει νεόπλουτους που επιδεικνύουν τα πολυτελή τους αυτοκίνητα και τα χρυσά τους Rolex την ώρα που η πλειοψηφία των πολιτών δεν έχει ένα πιάτο φαγητό. 

Στην ελίτ της Ζιμπάμπουε, με τις ασημί Rolls-Royces και τα ιδιωτικά τζετ με χρυσά φινιρίσματα, συγκαταλέγονται γόνοι πολιτικών οικογενειών και συγγενείς του παραιτηθέντα προέδρου Μουγκάμπε. 

Το χρήμα ρέει άφθονο μόνο που το χειρίζονταν λίγοι και εκλεκτοί. Όπως για παράδειγμα, οι αδερφές "Καρντάσιαν της Ζιμπάμπουε", οι 28χρονες Βανέσα και Μισέλ Τσιρόνγκουα. Οι δύο αδερφές δεν διστάζουν να φωτογραφίζονται με προκλητικά μαγιό σε γιοτ επιδεικνύοντας την καλλίγραμμη σιλουέτα τους αλλά και σε φανταχτερά αυτοκίνητα. 

Κλείσιμο
Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα "Daily Mail", οι αδερφές "Καρντάσιαν της Ζιμπάμπουε" είναι κόρες του μεγιστάνα και πολιτικού Φιλίπ Τσιρόγκουα , ανιψιού του Μουγκάμπε, με περιουσία που αγγίζει τα 280 εκατομμύρια δολάρια.

Η Μισέλ Τσιρόνγκουα, η οποία μαζί με την αδελφή της Βανέσα, αποτελούν τις αδελφές Καρντάσιαν της Ζιμπάμπουε


Η Μισέλ Τσιρόνγκουα προτιμά να επιδεικνύει την καλλίγραμμη σιλουέτα της φορώντας λευκά ψηλοτάκουνα μέσα σε μία λευκή μπανιέρα και να ποζάρει όλο σκέρτσο στο φακό.

Την ίδια ώρα, ο γιος του Μουγκάμπε επιδεικνύει στο Instagram το μαύρο Batmobile που διαθέτει με τους χρήστες του στο Ιnstagram να φθάνουν τις 23 χιλιάδες.Ο γιος του Ρόμπερτ Μουγκάμπε σπουδάζει στο Ντουμπάι Αρχιτεκτονική, όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα. 


Το Batmobile του υιού Μουγκάμπε



Κι ενώ εκατομμύρια άνθρωποι πεινάνε στη Ζιμπάμπουε, τα πλουσιόπαιδα της χώρας συμπεριλαμβανομένων και των συγγενών του Ρόμπερτ Μουγκάμπε, δεν διστάζουν να δείξουν στα social media τον χλιδάτο τρόπο ζωής τους και τα πανάκριβα γούστα τους.

 Την ίδια ώρα ο πατέρας τους, μέχρι πρότινος πρόεδρος της Ζιμπάμπουε,δίνει σήμερα τη σκυτάλη στον "κροκόδειλο" και έκπτωτο αντιπρόεδρο της χώρας.

Το χρυσό revolver του Sidney Himbara Jr, γιου ενός εκ των πλουσιότερων επιχειρηματιών της χώρας


Ο "κροκόδειλος" Μναγκάγκουα αναλαμβάνει την εξουσία  

H Ζιμπάμπουε εισέρχεται σε μία νέα εποχή,την επομένη της παραίτησης του Ρόμπερτ Μουγκάμπε ο οποίος κυβέρνησε την αφρικανική χώρα με σιδηρά πυγμή από την ανεξαρτησία της μέχρι χθες.

Ωστόσο,εξαναγκάστηκε να αποχωρήσει από την προεδρία μετά το πραξικόπημα του στρατού και την έναρξη της διαδικασίας καθαίρεσής του από το ίδιο το κόμμα του.Υποβάλλοντας χτες την παραίτησή του υπό την πίεση του στρατού, του κόμματός του και χιλιάδων πολιτών που αμέσως μετά ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς, ο Μουγκάμπε έβαλε τέλος σε μια μονοκρατορία που κράτησε 37 χρόνια. 

Ο «κροκόδειλος» Μναγκάγκουα


Επτά ημέρες μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα, ο γηραιότερος αρχηγός κράτους στον πλανήτη, σε ηλικία 93 ετών,ανακοίνωσε την ιστορική απόφασή του σε μια επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής.

Νέος ηγέτης της χώρας είναι ο 75χρονος πρώην αντιπρόεδρος Έμερσον Μναγκάγκουα, ο οποίος βρέθηκε ξαφνικά την Κυριακή να είναι πρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος και υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές του 2018. Εξόριστος μετά την αποπομπή του την 6η Νοεμβρίου,αναμένεται να "ορκιστεί πρόεδρος για μια περίοδο 90 ημερών", δήλωσε ο εκπρόσωπος του κόμματος ZANU-PF, Σάιμον Χάγια-Μόγιο.

Ο διορισμός του αναμένεται να επισημοποιηθεί σήμερα από τον πρόεδρο της Βουλής. Είναι άνθρωπος του καθεστώτος και γνωστός με το ψευδώνυμο «ο κροκόδειλος».

Αξίζει να σημειωθεί πως, ο 93χρονος Μουγκάμπε είχε «απολύσει» τον Μνανγκάγκουα θέλοντας να «ανοίξει» τον δρόμο για να ανέβει στην εξουσία η σύζυγος του Μουγκάμπε Γκρέις, που έχει αδυναμία στα πλούτη και τα Gucci.Η έχθρα μεταξύ της συζύγου Μουγκάμπε και του Μνανγκάγκουα είναι γνωστή. Εκείνος ισχυρίστηκε ότι προσπάθησε να τον δηλητηριάσει κατά τη διάρκεια ενός αγώνα τον περασμένο Αύγουστο, έναν ισχυρισμό που εκείνη αρνήθηκε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης