Μέρκελ: Ημέρα βαθιάς περισυλλογής για το πώς θα προχωρήσει η Γερμανία

Μέρκελ: Ημέρα βαθιάς περισυλλογής για το πώς θα προχωρήσει η Γερμανία

Η Μέρκελ δήλωσε ότι το πρωί θα επικοινωνήσει με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ προκειμένου να το ενημερώσει και να συνεννοηθεί μαζί του για την συνέχεια

Μέρκελ: Ημέρα βαθιάς περισυλλογής για το πώς θα προχωρήσει η Γερμανία
Για μια μέρα τουλάχιστον «βαθιάς περισυλλογής για το πώς θα προχωρήσει η Γερμανία» έκανε λόγο η γερμανίδα καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ, μετά την διάλυση των διερευνητικών συνομιλιών για τον σχηματισμό κυβέρνησης συνασπισμού «Τζαμάικα».

Η Μέρκελ δήλωσε ότι το πρωί θα επικοινωνήσει με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ προκειμένου να το ενημερώσει και να συνεννοηθεί μαζί του για την συνέχεια.

Η κυρία Μέρκελ τόνισε ότι «δεν μπορεί να πει κανείς ότι δεν προσπαθήσαμε τα πάντα προκειμένου να βρεθεί λύση, αλλά αντιμετωπίσαμε διαφορετικές κουλτούρες και στιλ διαπραγμάτευσης», ενώ σημείωσε ότι ακόμη και στο μεταναστευτικό ζήτημα, μπορούσε να έχει εξευρεθεί λύση. Πρόσθεσε ότι με όλο τον σεβασμό έναντι των Φιλελευθέρων (FDP) λυπάται που δεν κατέστη δυνατή μια συμφωνία, ενώ διαβεβαίωσε ότι η ίδια ως υπηρεσιακή καγκελάριος θα κάνει τα πάντα προκειμένου η Γερμανία να ξεπεράσει αυτή την δύσκολη φάση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης