Ο Σταλόνε αντέδρασε στις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση: Γελοία και ψευδής ιστορία

Ο Σταλόνε αντέδρασε στις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση: Γελοία και ψευδής ιστορία

Δεν επιβεβαιώνει την καταγγελία η αστυνομία του Λας Βέγκας, καθώς το αρχείο της δεν φτάνει μέχρι την εποχή εκείνη

Ο Σταλόνε αντέδρασε στις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση: Γελοία και ψευδής ιστορία
Την αντίδραση του διάσημου ηθοποιού Σιλβέστερ Σταλόνε, προκάλεσε η δημοσιοποίηση κατηγοριών μίας κοπέλας 16 ετών -το 1986- βάσει των οποίων ο ίδιος και ο σωματοφύλακάς του, την είχαν υποχρεώσει να κάνει στοματικό σεξ μαζί τους, στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του, στο περιθώριο των γυρισμάτων της ταινίας «Over the Top».

Η εκπρόσωπος του ιταλικής καταγωγής ηθοποιού, αρνήθηκε τις κατηγορίες και τις χαρακτήρισε «μία γελοία και κατηγορηματικά ψευδής ιστορία».

Το όλο θέμα προέκυψε μετά την διαρροή από την αστυνομία μίας έκθεσης, βάσει της οποίας ένα 16χρονο κορίτσι είχε καταγγείλει τον Σιλβέστερ Σταλόνε και τον σωματοφύλακά του για σεξουαλική κακοποίηση και απειλή κατά της ζωής της.

Κλείσιμο
Η εκπρόσωπος του Σιλβέστερ Σταλόνε δήλωσε ότι κανείς μέχρι σήμερα δεν γνώριζε την ύπαρξη αυτής της αστυνομικής έκθεσης, ούτε καν ο ίδιος ο διάσημος ηθοποιός. Ο τελευταίος, μάλιστα, θα επικοινωνήσει σύντομα με τις αρχές, προκειμένου να ενημερωθεί κατ' ιδίαν περί τίνος πρόκειται.

Η εκπρόσωπος της αστυνομίας του Λας Βέγκας, προχώρησε σε επίσημη δήλωση, υποστηρίζοντας ότι τα αρχεία της υπηρεσίες δεν φτάνουν μέχρι την εποχή εκείνη και ως εκ τούτου, δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσει αν υφίσταται η συγκεκριμένη αναφορά-έκθεση ή όχι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης