ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Βίντεο: Μεγάλη πυρκαγιά σε 6όροφο κτίριο στη Νέα Υόρκη - Τέσσερις τραυματίες

Βίντεο: Μεγάλη πυρκαγιά σε 6όροφο κτίριο στη Νέα Υόρκη - Τέσσερις τραυματίες

Πάνω από 170 πυροσβέστες και πολλά οχήματα επιχειρούσαν στο σημείο - Όλοι οι ένοικοι πρόλαβαν να εγκαταλείψουν το κτίριο με ασφάλεια

Βίντεο: Μεγάλη πυρκαγιά σε 6όροφο κτίριο στη Νέα Υόρκη - Τέσσερις τραυματίες
Πάνω από 170 πυροσβέστες επιχειρούσαν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά που ξέσπασε σε 6όροφο κτίριο στην περιοχή Χάμιλτον Χάιτς στη Νέα Υόρκη.

Η φωτιά ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ωστόσο εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα σε όλο το κτίριο. Αρχικά, οι Αρχές είπαν ότι το κτίριο ήταν ακατοίκητο, ωστόσο στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι, εντός αυτού, υπήρχαν ένοικοι την ώρα της φωτιάς. 

Οι πυροσβέστες έψαξαν όροφο-όροφο, κάθε διαμέρισμα, και στη συνέχεια έκανα γνωστό ότι δεν υπήρχε κανένας αγνοούμενος και πως όλοι οι ένοικοι είχαν προλάβει να βγουν από το φλεγόμενο κτίριο.

Κλείσιμο
Οι καπνοί από τη μεγάλη πυρκαγιά στην 565 W. 144th Street and Broadway διακρίνονταν σε πολύ μεγάλη απόσταση, ενώ στο σημείο βρίσκονταν δεκάδες οχήματα της Πυροσβεστικής.

Αν και εντός του κτιρίου δεν κινδύνευσε κανείς από τη φωτιά, τρεις πυροσβέστες και ένας πολίτης τραυματίστηκαν ελαφρά από τις μεγάλες πύρινες μπάλες που έπεφταν από τον 6ο όροφο στο έδαφος.






















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης