Ένα λουκέτο, ένα πέος και το ανέφικτο που έγινε εφικτό

Ένα λουκέτο, ένα πέος και το ανέφικτο που έγινε εφικτό

Η σεξουαλική διέγερση ενός 31χρονου που τον οδήγησε στο νοσοκομείο

Ένα λουκέτο, ένα πέος και το ανέφικτο που έγινε εφικτό
Πώς μπορεί να περάσει ένα... λουκέτο, μέσα από την ουρήθρα ενός ανδρικού οργάνου; Με πιο λαϊκά λόγια, είναι εφικτό για έναν άνδρα να... χώσει ένα λουκέτο στο πέος του; Την απάντηση στο... υπαρξιακό αυτό ερώτημα ίσως έχει ένας Κινέζος. Δεν  πρόκειται για κάποιον ερευνητή, αλλά μάλλον για κάποιον... μαζοχιστή, ο οποίος κατάφερε να κάνει το ανέφικτο... εφικτό, προκαλώντας έκπληξη ακόμη και στο ιατρικό προσωπικό που τον εξέτασε.

Ο 31χρονος... πειραματικός -όπως τον αποκάλεσαν οι γιατροί- άνδρας στην Κίνα, εμφανίστηκε στο νοσοκομείο με έντονους πόνους στο μόριό του και στο ουροποιητικό του σύστημα. Όταν ρωτήθηκε από τους γιατρούς, είπε ότι... έχωσε ένα... λουκέτο στο πέος του! Το ιατρικό προσωπικό έμεινε έκπληκτο. Αμέσως τον οδήγησαν στο ακτινολογικό, προκειμένου να διαπιστώσουν αν ο... τρελός ισχυρισμός του 31χρονου, έχει κάποια βάση.

Κλείσιμο


Όταν βγήκαν τα αποτελέσματα, άπαντες έμειναν με το στόμα ανοικτό. Ο 31χρονος δεν είχε χώσει στο πέος του κάποιο... εξάρτημα του λουκέτου, αλλά ολόκληρο το λουκέτο και μάλιστα... κλειδωμένο!

Ο Κινέζος «πειραματικός» εξήγησε στους γιατρούς ότι το... πέρασε από την ουρήθρα του, προκειμένου να ερεθιστεί σεξουαλικά. Κάτι σαν... βοήθημα δηλαδή, αλλά σε μία extreme παραλλαγή, με απρόβλεπτες, όπως αποδείχθηκε συνέπειες για τον ίδιο.

Το λουκέτο είχε κολλήσει στα γενετικά όργανα του Κινέζου «ασθενή» και χρειάστηκε ολόκληρη χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αφαιρεθεί.



Η περίπτωσή του είναι μοναδική στα ιατρικά χρονικά. Ένας ακόμη άνδρας, είχε εμφανιστεί πριν λίγους μήνες με 15... καρφιά, τα οποία είχε περάσει μέσα στο πέος του, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να γίνει σύγκριση, καθώς το καρφί μπορεί να προκαλεί πόνο, αλλά είναι εφικτό να περάσει. Το... λουκέτο, αποτελεί ένα μυστήριο που έφτασε στο συγκεκριμένο σημείο!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης