Telegraph: Η Μέι αντιμετωπίζει ανταρσία από 15 βουλευτές

Telegraph: Η Μέι αντιμετωπίζει ανταρσία από 15 βουλευτές

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει το ρεπορτάζ της εφημερίδας που υποστηρίζει ότι μια ομάδα συντηρητικών βουλευτών αποφάσισε να μπλοκάρει την ημερομηνία του Brexit – Στο πρωτοσέλιδο υπάρχει κολάζ με φωτογραφίες των βουλευτών – Για μπούλινγκ κάνουν λόγο οι ίδιοι

Telegraph: Η Μέι αντιμετωπίζει ανταρσία από 15 βουλευτές
Για “ανταρσία” κατηγορεί 15 συντηρητικούς βουλευτές η Daily Telegraph, υποστηρίζοντας ότι επιχειρούν να αποτρέψουν το σχέδιο της Τερέζα Μέι να ορίσει την ημερομηνία του Brexit.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, που βρίσκεται στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, η Μέι αντιμετωπίζει ανταρσία στην κοινοβουλευτική της ομάδα, καθώς 15 βουλευτές των Συντηρητικών, που τάσσονταν υπέρ της παραμονής της Βρετανίας στην Ε.Ε. συναντήθηκαν ενόψει της ψηφοφορίας για την νομική κατοχύρωση της ημερομηνίας του Brexit. Κατά τη συνάντηση αποφάσισαν να ψηφίσουν ενάντια στην πρόταση της Μέι, συντασσόμενοι με τους Εργατικούς.

Μπούλινγκ καταγγέλλουν οι βουλευτές
Κλείσιμο

Πάντως, η έκταση που έδωσε η εφημερίδα στο ρεπορτάζ -με κολάζ των φωτογραφιών των βουλευτών- προκάλεσε την αντίδρασή τους. Οι ίδιοι καταγγέλλουν μπούλινγκ εις βάρος τους, ενώ υπουργοί έκαναν λόγο για προσπάθεια της εφημερίδας να “διχάσει το κόμμα”.

Ανάμεσα στα ονόματα περιλαμβάνονται τρία πρώην μέλη του υπουργικού συμβουλίου. 





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης