Βιτριολικό «τρολάρισμα» στη Μαλάλα για το στενό τζιν και τα τακούνια στην Οξφόρδη

Βιτριολικό «τρολάρισμα» στη Μαλάλα για το στενό τζιν και τα τακούνια στην Οξφόρδη

Φωτογραφίες οι οποίες μέχρι στιγμής δεν έχουν επικυρωθεί από ανεξάρτητη πηγή δημοσιεύθηκαν στο Πακιστάν, πατρίδα της Μαλάλα, και δείχνουν την 20χρονη να φορά ένα στενό τζιν παντελόνι, ψηλοτάκουνα μποτάκια και μπουφάν

Βιτριολικό «τρολάρισμα» στη Μαλάλα για το στενό τζιν και τα τακούνια στην Οξφόρδη
Βιτριολικά σχόλια για την εμφάνισή της δέχθηκε βραβευμένη με Νόμπελ Ειρήνης Μαλάλα Γιουσαφζάι, στις πρώτες της εβδομάδες στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης

Η 20χρονη σήμερα Πακιστανή, που το 2012 παραλίγο να πληρώσει με τη ζωή της από τις σφαίρες των Ταλιμπάν για τον αγώνα της για το δικαίωμα της εκπαίδευσης των κοριτσιών, έγινε δέκτης κριτικής επειδή εγκατέλειψε το μουσουλμανικό της ένδυμα για ένα στενό τζιν παντελόνι. 

Φωτογραφίες οι οποίες μέχρι στιγμής δεν έχουν επικυρωθεί από ανεξάρτητη πηγή δημοσιεύθηκαν στο Πακιστάν, πατρίδα της Μαλάλα, και δείχνουν την 20χρονη να φορά ένα στενό τζιν παντελόνι, ψηλοτάκουνα μποτάκια και μπουφάν. 

Κλείσιμο
Εάν ήλπιζε ότι θα ζήσει μία φυσιολογική ζωή στην Οξφόρδη, η ευχή της χάθηκε στις επικρίσεις των συμπατριωτών της στο Πακιστάν. 

Έγινε στόχος άγριου τρολαρίσματος για τις εικόνες, παρά το γεγονός ότι δεν έχει αποχωριστεί τη μαντίλα στο κεφάλι της εδώ και πέντε χρόνια που βρίσκεται στη Βρετανία. 



Ένα από τα πικρόχολα μηνύματα στο Twitter που αναδημοσιεύθηκε σε πακιστανικά μέσα ενημέρωσης ανέφερε: «Αυτός ήταν ο λόγος που της φύτεψαν τη σφαίρα στο κεφάλι λίγα χρόνια πριν», ενώ ένα δεύτερο έλεγε: «κοιτάξτε την υποκρίτρια Μαλάλα να φορά παντελόνι. Είναι ακόμα μουσουλμάνα»;

Ένα τρίτο μήνυμα ανέφερε: «Θέλεις Νόμπελ και εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης; Βήμα πρώτο: Να σε πυροβολήσουν... για τα δικαιώματα των γυναικών... lol»

Η ξινίλα απέναντι στη νεαρή κοπέλα που έχει δηλώσει ότι κάποια μέρα θα ήθελε να γίνει πρωθυπουργός της χώρας της, προκάλεσε την οργή των υποστηρικτών της. 

Η παρουσιάστρια του BBC Anita Anand δήλωσε στην Daily Mail: «Η Μαλάλα μπορεί να φορά ό,τι της αρέσει. Η κριτική αυτή προέρχεται από τους πιο σκληροπυρηνικούς και αμφιβάλλω αν θα έπρεπε να τους κάνει τη χάρη. Και ελπίζω να μην προσπαθήσει καν Όλοι οι Πακιστανοί φίλοι μου συμφωνούν με αυτό. Είναι μία ηρωίδα και ένα πρότυπο»

Ένας άλλος υποστηρικτής της νεαρής Πακιστανής δήλωσε στο Twitter: Ό,τι φορά η Μαλάλα στη Βρετανία το φορούν γυναίκες και εδώ στο Πακιστάν. Ας σταματήσουν να δημιουργούν θόρυβο γύρω από αυτό»

Η Μαλάλα Γιουσαφζάι σπουδάζει Φιλοσοφία, Πολιτική και Οικονομικά στo Lady Margaret Hall της Οξφόρδης, όπου είχε σπουδάσει και η πρώην πρωθυπουργός του Πακιστάν Μπεναζίρ Μπούτο, η οποία δολοφονήθηκε από τρομοκράτες στο Ραβαλπίντι κατά τη διάρκεια της προεκλογικής της εκστρατείας το 2007. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης