Φωτογραφίες: Βέρα στο δεξί, για τέταρτη φορά, φόρεσε ο Στρος Καν

Φωτογραφίες: Βέρα στο δεξί, για τέταρτη φορά, φόρεσε ο Στρος Καν

Η νύφη ονομάζεται Μιριάμ Λ' Αουφίρ και είναι 49 ετών και κινείται κι αυτή στο χώρο της δημοσιογραφίας - Μετά την δημοσιογράφο Αν Σινκλέρ, την τρίτη σύζυγό του, ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ αγάπησε και παντρεύτηκε μία γυναίκα αρκετά μικρότερή του

Φωτογραφίες: Βέρα στο δεξί, για τέταρτη φορά, φόρεσε ο Στρος Καν
Ο πρώην «Δον Ζουάν» του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν, έβαλε βέρα στο δεξί για τέταρτη φορά.

Λίγο πριν πατήσει τα 70 -σε ηλικία 68 ετών- είπε να ξαναδοκιμάσει τη δέσμευση.  


 
Μετά την δημοσιογράφο Αν Σινκλέρ, την τρίτη σύζυγό του, ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ αγάπησε και παντρεύτηκε μία γυναίκα αρκετά μικρότερή του. Και αυτή κινείται στο χώρο της δημοσιογραφίας- επικοινωνίας.

Η νύφη ονομάζεται Μιριάμ Λ' Αουφίρ και είναι 49 ετών. Εθεάθη για πρώτη φορά δημοσίως στο πλευρό του Στρος Καν στο Ρολάν Γκαρός τον Μάιο του 2013 με τα φλας να αστράφτουν απαθανατίζοντας το νέο αμόρε.  
Κλείσιμο



 
Σύμφωνα με πληροφορίες του εφημερίδας «Le Parisien», o 68χρονος Στρος Καν και η 49χρονη Λ΄Αουφίρ, πρώην επικεφαλής στη δημόσια γαλλικής τηλεόραση «France Televisions» αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης πριν από λίγες ώρες.

Η νέα σύζυγος του Στρος Καν ηγείται δική της εταιρείας στο χώρο της επικοινωνίας. Η Μιριάμ γεννήθηκε στο Ραμπάτ, κι έκανε τις σπουδές της στο οπτικοακουστικό τομέα. 




   
Από το 2013 το ζευγάρι είναι αχώριστο και τα τελευταία καλοκαίρια απολαμβάνει τις διακοπές του στη Κορσική.  

Για τον άτακτο ερωτικά Ντομινίκ, είναι ο τέταρτος γάμος του. Με την δημοσιογράφο Αν Σινκλέρ χώρισε έπειτα από 21 χρόνια έγγαμου βίου. Στρος Καν και Αν Σινκλέρ νυμφεύτηκαν το 1991 . Κι όταν ξέσπασε το σκάνδαλο μεγατόνων το 2011 με την πολύκροτη υπόθεση "Sofitel" και την σύλληψή του στη Νέα Υόρκη -που οδήγησε στην πολιτική του αποκαθήλωση, η Αμερικανογαλλίδα δημοσιογράφος του έδωσε τα παπούτσια στο χέρι. Όμως, αυτός δεν τα έβαψε μαύρα. Όχι μόνο βρήκε νέο αμόρε αλλά το αποκατέστησε κιόλας.Ο Nτομινίκ Στρος Καν έχει τέσσερα παιδιά από τους δύο πρώτους γάμους του. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης