Όταν η Μελάνια Τραμπ συνάντησε τον πρίγκιπα Χάρι...χωρίς τη Μέγκαν

Όταν η Μελάνια Τραμπ συνάντησε τον πρίγκιπα Χάρι...χωρίς τη Μέγκαν

Η πρώτη επίσημη σόλο εμφάνιση της Μελάνια ως Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ - Παρά τις φήμες η Μέγκαν Μαρκλ δεν φάνηκε στη συνάντηση

Όταν η Μελάνια Τραμπ συνάντησε τον πρίγκιπα Χάρι...χωρίς τη Μέγκαν
Την πρώτη της σόλο επίσκεψη στο εξωτερικό στο πλαίσιο των καθηκόντων της ως Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, πραγματοποίησε η Μελάνια Τραμπ, η οποία συναντήθηκε με τον Πρίγκιπα Χάρι για τους διεθνείς αθλητικούς αγώνες Invictus Games στο Τορόντο του Καναδά.

Πρόκειται για αγώνες που διεξήχθησαν για πρώτη φορά στο Λονδίνο τον Σεπτέμβριο του 2014, με πρωτοβουλία του πρίγκιπα Χάρι και στους οποίους συμμετέχουν πρώην στρατιωτικοί, άνδρες της ασφάλειας, βετεράνοι που έχουν τραυματιστεί την ώρα του καθήκοντος ή έχουν μείνει ανάπηροι. 

Χαμογελαστή και ευδιάθετη η Μελάνια πόζαρε για μία φωτογραφία την ώρα που συνομιλούσε μπροστά στις κάμερες με τον Βρετανό γαλαζοαίματο. Η Πρώτη κυρία των ΗΠΑ, ντυμένη με ένα ασπρόμαυρο κοστούμι του οίκου Dior, είχε μία θερμή χειραψία με τον πρίγκιπα Χάρι, ο οποίος πραγματοποίησε την πρώτη από τις τρεις συναντήσεις του στο Τορόντο.

Κλείσιμο
«Σας ευχαριστώ πολύ. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που ήρθατε», δήλωσε απευθυνόμενος στην Μελάνια Τραμπ ο πρίγκιπας Χάρι. 

Παρά τις φήμες ότι παρούσα στη συνάντηση θα ήταν και η αγαπημένη του πρίγκιπα Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ, σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης δεν φάνηκε κάποιο... ίχνος της πρωταγωνίστριας της σειράς «Suits», τουλάχιστον στην πρώτη αυτή συνάντηση.

Πληροφορίες επίσης, αναφέρουν ότι η Μέγκαν Μαρκλ θα βρίσκεται στο πλευρό του στην τελετή έναρξης των Αγώνων, κάτι που θα αποτελέσει και την πρώτη επίσημη εμφάνιση του ζευγαριού. Την πληροφορία ωστόσο δεν έχει επιβεβαιώσει το παλάτι. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης