ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
ΗΠΑ: Ο γερουσιαστής Μακέιν καταψηφίζει το νομοσχέδιο που καταργεί το Obamacare

ΗΠΑ: Ο γερουσιαστής Μακέιν καταψηφίζει το νομοσχέδιο που καταργεί το Obamacare

Ο επικεφαλής της ρεπουμπλικανικής πλειοψηφίας στη Γερουσία Μιτς Μακόνελ σχεδιάζει να φέρει το νομοσχέδιο αυτό προς ψήφιση την επόμενη εβδομάδα

ΗΠΑ: Ο γερουσιαστής Μακέιν καταψηφίζει το νομοσχέδιο που καταργεί το Obamacare
Ο Ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής Τζον Μακέιν ανακοίνωσε σήμερα την πρόθεσή του να καταψηφίσει το νομοσχέδιο Γκράχαμ-Κάσιντι, το μέτρο που προωθούν οι Ρεπουμπλικάνοι Γερουσιαστές Μπιλ Κάσιντι και Λίντσεϊ Γκράχαμ για την κατάργηση και αντικατάσταση του ObamaCare.

Ο επικεφαλής της ρεπουμπλικανικής πλειοψηφίας στη Γερουσία Μιτς Μακόνελ σχεδιάζει να φέρει το νομοσχέδιο αυτό προς ψήφιση την επόμενη εβδομάδα, με αρκετούς Ρεπουμπλικάνους γερουσιαστές να παραμένουν αναποφάσιστοι.

«Δεν μπορώ να ψηφίσω κατά συνείδηση την πρόταση Γκράχαμ-Κάσιντι», ανέφερε με ανακοίνωσή του ο Μακέιν, ο οποίος είχε καταψηφίσει τον Ιούλιο την προηγούμενη νομοθετική απόπειρα για την αντικατάσταση του ObamaCare.

Κλείσιμο
"Πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε περισσότερα συνεργαζόμενοι, Ρεπουμπλικάνοι και Δημοκρατικοί, όταν δεν το έχουμε προσπαθήσει πραγματικά" τόνισε.

Οι Ρεπουμπλικάνοι έχουν πλειοψηφία 52 εδρών έναντι 48 εδρών των Δημοκρατικών στην Γερουσία, ενώ το νέο νομοσχέδιο απαιτεί 50 ψήφους για την έγκρισή του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης