Βίντεο: Τριαντάρα ξανθιά χιμάει σε νεαρό που αστειεύτηκε για την ηλικία της

Βίντεο: Τριαντάρα ξανθιά χιμάει σε νεαρό που αστειεύτηκε για την ηλικία της

Ο μεθυσμένος Βρετανός διάλεξε τον χειρότερο δυνατό τρόπο να της πιάσει κουβέντα

Βίντεο: Τριαντάρα ξανθιά χιμάει σε νεαρό που αστειεύτηκε για την ηλικία της
Είτε έφταιγε το νεαρό της ηλικίας του, είτε το άφθονο αλκοόλ που είχε καταναλώσει, ένας 20χρονος Βρετανός από το Έσεξ επέλεξε τον χειρότερο δυνατό τρόπο για να πιάσει κουβέντα σε δύο γυναίκες που συνάντησε με την παρέα του σε ένα φαστφουντάδικο όπου γιόρταζε τα γενέθλιά του.

Ο μεθυσμένος νεαρός θεώρησε καλή ιδέα να σπάσει τον πάγο αστειευόμενος για την ηλικία τους με αποτέλεσμα να προκαλέσει την οργισμένη αντίδραση της μίας εξ αυτών, η οποία όρμησε να του βγάλει τα μάτια!

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα το φαστφουντάδικο είχε μετατραπεί σε... σαλούν, με φαγητό να εκτοξεύεται προς όλες τις κατευθύνσεις και την ξανθιά Βρετανή να γρονθοκοπεί τον 20χρονο, προτού εκείνος τη λούσει με τον αναψυκτικό του.

Την απίστευτη σκηνή κατέγραψε ένας φίλος του εορτάζοντα με την κάμερα του κινητού του, ενώ το βίντεο ανέβασε στα social media ο ίδιος ο 20χρονος, που δηλώνει «θύμα μιας απρόκλητης επίθεσης» αν και η συμπεριφορά του σίγουρα δεν ήταν υποδειγματική.

Σύμφωνα με τον νεαρό, όλα ξεκίνησαν όταν την βραδιά των γενεθλίων του όταν εκείνος και οι φίλοι του - έχοντας ήδη πιει αρκετά ποτά - κατέληξαν σε ένα φαστφουντάδικο κοντά το σπίτι τους. Ενώ απολάμβαναν το φαγητό τους μπήκαν μέσα στο κεμπαμπτζίδικο δύο γοητευτικές τριαντάρες. Ο ίδιος θέλησε να τους πιάσει κουβέντα ζητώντας να μάθει την ηλικία τους. Εκείνες απάντησαν ότι «ήταν αρκετά νέες» και ο νεαρός ρώτησε αστειευόμενος: «δηλαδή πόσο είστε, γύρω στα 60... 61;».
Κλείσιμο

Ακούγοντας αυτήν την ομολογουμένως αγενή σπόντα για την ηλικία της, η μία από τις δύο καλοντυμένες γυναίκες πλησίασε τον 20άρη και άρχισε να τον «λούζει» με χυδαίες βρισιές, προσπαθώντας να αρπάξει το φαγητό του.

Ο ίδιος, αιφνιδιασμένος αλλά και αρκετά μεθυσμένος ώστε να μη συνειδητοποιεί τη... σοβαρότητα της κατάστασης, συνέχισε να προκαλεί την έξαλλη γυναίκα απειλώντας να της πετάξει μια τηγανητή πατάτα. «Αν την πετάξεις θα είναι το τελευταίο πράγμα που θα κάνεις», απάντησε η γυναίκα, κάτι που προφανώς δεν πτόησε τον νεαρό.

Δείτε παρακάτω τη συνέχεια, όπως καταγράφηκε στο βίντεο:


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης