Ένας νεκρός και ένας τραυματίας από επίθεση με μαχαίρι στο Βούπερταλ της Γερμανίας

Ένας νεκρός και ένας τραυματίας από επίθεση με μαχαίρι στο Βούπερταλ της Γερμανίας

Η αστυνομία αναζητά τον δράστη - Άκαρπη η επιχείρηση σε κτίρια της περιοχής, στα οποία φερόταν να έχει ταμπουρωθεί ο ύποπτος

Ένας νεκρός και ένας τραυματίας από επίθεση με μαχαίρι στο Βούπερταλ της Γερμανίας
Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και άλλος ένας τραυματίστηκε από επίθεση με μαχαίρι στο Βούπερταλ της Γερμανίας.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή και έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για ένα ή περισσότερα άτομα. Όπως αναφέρουν τοπικά Μέσα, ο δράστης φέρεται να έχει ταμπουρωθεί σε ένα κτίριο, ενώ η αστυνομία τον έχει περικυκλώσει και διεξάγει επιχείρηση για τη σύλληψη ή την εξολόθρευσή του. Η έρευνα ωστόσο που έγινε στα κτίρια αποδείχθηκε άκαρπη και η δράστης εξακολουθεί να διαφεύγει.

Οι αρχές δεν έχουν διευκρινίσει αν πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση, το γεγονός ωστόσο ότι συνέβη με ελάχιστη χρονική διαφορά από την επίθεση στην πόλη Τούρκου της Φινλανδίας, όπου ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και άλλοι έξι τραυματίστηκαν, αλλά και την επομένη του μακελειού στο κέντρο της Βαρκελώνης, έχει προκαλέσει εύλογα ερωτηματικά στις ευρωπαϊκές αρχές και γενικό συναγερμό για περισσότερα χτυπήματα σε διάφορα σημεία της ηπείρου.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με πληροφορίες, νεκρός από την επίθεση στο Βούπερταλ είναι ένας άνδρας ηλικίας 31 ετών, ενώ ο τραυματίας που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο είναι 25 ετών.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης