Ο Τραμπ Τζούνιορ προσέλαβε δικηγόρο «μανούλα» σε θέματα του Κογκρέσου

Ο Τραμπ Τζούνιορ προσέλαβε δικηγόρο «μανούλα» σε θέματα του Κογκρέσου

Η Καρίνα Λιντς εργάζεται στο νομικό γραφείο Williams and Jensen, ενώ η πρόσληψή της έχει επιβεβαιωθεί από την ίδια, μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος που έστειλε στο Reuters

Ο Τραμπ Τζούνιορ προσέλαβε δικηγόρο «μανούλα» σε θέματα του Κογκρέσου
Ο μεγαλύτερος γιος του Ντόναλντ Τραμπ, Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, ενίσχυσε τη νομική του ομάδα με μία δικηγόρο η οποία έχει εμπειρία στο Κογκρέσο.

Η Καρίνα Λιντς εργάζεται στο νομικό γραφείο Williams and Jensen, ενώ η πρόσληψή της έχει επιβεβαιωθεί από την ίδια, μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος που έστειλε στο Reuters. Ωστόσο, δεν απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με τον ρόλο που θα έχει εντός της νομικής ομάδας του Τραμπ Τζούνιορ.

Την πρόσληψή της δημοσιοποίησε το τηλεοπτικό δίκτυο ABC News νωρίς χθες το πρωί.

Κλείσιμο
Ο Τραμπ Τζούνιορ έχει επίσης προσλάβει τον δικηγόρο Άλαν Φουτερφάς, μετά την δημοσιοποίηση της συνάντησης που είχε με την δικηγόρο από την Ρωσία, Ναταλία Βεσελνίτσκαγια τον Ιούνιο του 2016. Στην συνάντηση αυτή, ήταν επίσης παρόντες ο γαμπρός του Τραμπ κι υψηλόβαθμος σύμβουλος του Λευκού Οίκου, Τζάρεντ Κούσνερ, αλλά κι ο (τότε) υπεύθυνος της προεκλογικής εκστρατείας του Αμερικανού προέδρου, Πολ Μάναφορτ. Η συνάντηση αυτή, πραγματοποιήθηκε στον Πύργο Τραμπ στη Νέα Υόρκη, με τον Τραμπ Τζούνιορ να έχει σχηματίσει την εντύπωση ότι η Ρωσίδα δικηγόρος θα του έδινε επιβλαβείς πληροφορίες για την προεδρική υποψήφια των Δημοκρατικών, Χίλαρι Κλίντον.

Επιτροπές του Κογκρέσου, αλλά και το FBI υπό το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης και μέσω του ανεξάρτητου ανακριτή Ρόμπερτ Μιούλερ διερευνούν το ενδεχόμενο συνωμοσίας μεταξύ της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ και της Ρωσίας, στο προεκλογικό αγώνα για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου 2016.

Η Ρωσία έχει απορρίψει κάθε εμπλοκή της στην υπόθεση, ενώ ο Τραμπ έχει δηλώσει ότι η προεκλογική του εκστρατεία δεν συνωμότησε σε καμία περίπτωση με την Μόσχα.

Το βιογραφικό της Λιντς, αλλά και η ηλεκτρονική σελίδα του δικηγορικού γραφείου στο οποίο εργάζεται την περιγράφουν να έχει εμπειρία σε μόνιμη υπό-επιτροπή ερευνών της Γερουσίας. Η ίδια έχει εργαστεί ως νομική σύμβουλος ερευνών στο γραφείο του Γερουσιαστή Τσαρλς Γκράσλεϊ, σύμφωνα με τα βιογραφικά της στοιχεία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης