Εκατομμυριούχος πήγε στην Ουάσινγκτον για την ορκωμοσία Τραμπ και επιτέθηκε σε καμαριέρα

Εκατομμυριούχος πήγε στην Ουάσινγκτον για την ορκωμοσία Τραμπ και επιτέθηκε σε καμαριέρα

Ο 70χρονος άντρας, παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών, είναι υποστηρικτής του ρεπουμπλικανικού κόμματος - Ποια η ετυμηγορία του δικαστηρίου για την υπόθεση;

Εκατομμυριούχος πήγε στην Ουάσινγκτον για την ορκωμοσία Τραμπ και επιτέθηκε σε καμαριέρα
Στις 19 Ιανουαρίου, ο 70χρονος εκατομμυριούχος Τζον Ζόζεφ Μπόσγουελ, διευθύνων σύμβουλος της Independent Stave Company, της μεγαλύτερης εταιρείας στον κόσμο στην κατασκευή βαρελιών για μπύρα και κρασί, επισκέφθηκε την Ουάσινγκτον για να παραστεί στην ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ.

Ο υποστηρικτής του ρεπουμπλικανικού κόμματος, που ζει σε μια έπαυλη αξίας 7 εκατ. δολαρίων στο Παλμ Μπιτς, όχι μακριά από την εξοχική κατοικία Μαρ α Λάγκο του Αμερικανού προέδρου, κατέλυσε στο δωμάτιο 1065 του ξενοδοχείου Mayflower.

Στις 2 το μεσημέρι (τοπική ώρα), στις 19 Ιανουαρίου, μία ημέρα πριν την ορκωμοσία του Τραμπ, ο 70χρονος άντρας μπήκε στο δωμάτιο του πολυτελούς ξενοδοχείου και όταν είδε την νεαρή καμαριέρα, αφρικανικής καταγωγής, να του στρώνει το κρεβάτι, την άρπαξε από τα οπίσθια. Η γυναίκα απομακρύνθηκε λέγοντας «
Συγγνώμη, κύριε
Κλείσιμο
» και μια δεύτερη καμαριέρα εμφανίστηκε από το μπάνιο.



Όταν η πρώτη έφυγε από το δωμάτιο φοβισμένη, ο Μπόσγουελ άρχισε να αγγίζει την συνάδελφό της. Η γυναίκα το είπε στον διευθυντή του ξενοδοχείου και εκείνος κάλεσε την αστυνομία. Ο επιχειρηματίας δήλωσε στο δικαστήριο ότι έκανε απλά «μια φιλική χειρονομία».

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 70χρονο για σεξουαλική παρενόχληση και του επέβαλε έξι μήνες φυλάκιση με αναστολή. Ο επιχειρηματίας, παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών, δήλωσε στην εφημερίδα Washington Post ότι «χτύπησε την καμαριέρα ελαφρά στο κάτω μέρος της πλάτης».

Η υπόθεση του Μπόσγουελ θυμίζει την ιστορία του πρώην επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Ντομινίκ Στρος Καν, που έχασε τη θέση του και βρέθηκε στο εδώλιο του κατηγορουμένου, όταν το 2011 επιτέθηκε σε καμαριέρα στο ξενοδοχείο όπου διέμενε στη Νέα Υόρκη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης