Μοιραίος... Μακρόν: Ημίγυμνος σε εξώφυλλο LGBT περιοδικού

Μοιραίος... Μακρόν: Ημίγυμνος σε εξώφυλλο LGBT περιοδικού

Ο αρχισυντάκτης του περιοδικού χαρακτήρισε το εξώφυλλο ως ένα είδος «ακτιβισμού», για «έναν πολιτικό που από νωρίς έδειξε μια προοδευτική κατεύθυνση, πάνω στην οποία θα μπορούσε να βασιστεί μια σειρά από επιδιώξεις μας αναφορικά με την εξέλιξη των δικαιωμάτων των LGBT»

Μοιραίος... Μακρόν: Ημίγυμνος σε εξώφυλλο LGBT περιοδικού
Με μια φωτογραφία του Γάλλου υποψήφιου και επικρατέστερου για την προεδρία χωρίς μπλούζα στο εξώφυλλό του, έντυπο της LGBT κοινότητας προκαλεί ποικίλα σχόλια και ανοίγει παράλληλα τη συζήτηση γύρω από τις διεκδικήσεις των ομοφυλοφίλων στη χώρα.

Την γαλλική κοινή γνώμη προκάλεσε το περιοδικό της LGBT κοινότητας «Garcon», επιλέγοντας μία φωτογραφία του υποψήφιου προέδρου της χώρας, Εμμανουέλ Μακρόν, χωρίς μπλούζα για το εξώφυλλό του .

Η φωτογραφία που κοσμεί το εξώφυλλο του τριμηνιαίου περιοδικού αποτελεί προϊόν μοντάζ, όπως παραδέχονται οι συντάκτες του, που αστειευόμενοι είπαν ότι «παρουσιάζει τα φυσικά χαρακτηριστικά του υποψηφίου» .

Ο αρχισυντάκτης του περιοδικού χαρακτήρισε το εξώφυλλο ως ένα είδος «ακτιβισμού», για «έναν πολιτικό που από νωρίς έδειξε μια προοδευτική κατεύθυνση, πάνω στην οποία θα μπορούσε να βασιστεί μια σειρά από επιδιώξεις μας αναφορικά με την εξέλιξη των δικαιωμάτων των LGBT» .

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο Μακρόν είχε δηλώσει ότι «η LGBT κοινότητα θα βρίσκει πάντα σε μένα έναν υποστηρικτή». 
Κλείσιμο





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης