Βόρεια Κορέα: Σε νέο βίντεο προπαγάνδας «ανατινάζει» τον Λευκό Οίκο

Βόρεια Κορέα: Σε νέο βίντεο προπαγάνδας «ανατινάζει» τον Λευκό Οίκο

Μετά την ανακοίνωση των ΗΠΑ για αποστολή πολεμικών πλοίων στην κορεατική χερσόνησο και την επιβολή επιπλέον κυρώσεων στην Βόρεια Κορέα, το καθεστώς της απομονωμένης χώρας απάντησε με ένα βίντεο προπαγάνδας

Βόρεια Κορέα: Σε νέο βίντεο προπαγάνδας «ανατινάζει» τον Λευκό Οίκο
«Η καταστροφή του εχθρού είναι μπροστά στα μάτια μας», διακηρύσσει ένα βίντεο προπαγάνδας που κυκλοφόρησε από το site Mearir (Ήχος), φερέφωνο του καθεστώτος του Κιμ Γιονγκ Ουν.

Μετά την αποστολή από τις ΗΠΑ πολεμικών πλοίων στην κορεατική χερσόνησο και την απόφαση της κυβέρνησης του Ντόναλντ Τραμπ να επεκτείνει τις κυρώσεις εναντίον της Βόρειας Κορέας, όσο η απομονωμένη χώρα συνεχίζει τις πυρηνικές της δοκιμές, το καθεστώς του Κιμ Γιονγκ Ουν απάντησε με ένα βίντεο επίδειξης ισχύος διάρκειας δυόμιση λεπτών.

Το επίμαχο βίντεο αρχίζει με επιβλητική μουσική και παρουσιάζει σκηνές από την τελευταία στρατιωτική παρέλαση στις 15 Απριλίου, η οποία πραγματοποιήθηκε για τον εορτασμό από τα 105 χρόνια από την γέννηση του ιδρυτή της Βόρειας Κορέας και παππού του Κιμ Γιονγκ Ουν, Κιμ Ιλ Σουνγκ.

Κλείσιμο


Στη συνέχεια, το βίντεο παρουσιάζει αμερικανικά αεροπλανοφόρα να τυλίγονται στις φλόγες μετά από επίθεση πυραύλων και προσομοίωση επιθέσεων στον Λευκό Οίκο ενώ η σχετική λεζάντα αναφέρει: «Η στιγμή που ο εχθρός κάνει τα πρώτα βήματα προς την επίθεση και την εισβολή».

Μια δεύτερη λεζάντα γράφει: «Θα σας δείξουμε τι είναι ικανή να κάνει μια χώρα που οδηγεί τον κόσμο στην πυρηνική και στην πυραυλική τεχνολογία». Το επίμαχο βίντεο τελειώνει με το κάψιμο της αμερικανικής σημαίας ενώ υπάρχει στο βάθος η φωτογραφία ενός νεκροταφείου.

  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης