Σε φόρουμ με Μέρκελ - Λαγκάρντ το ντεμπούτο της Ιβάνκα στην Ευρώπη

Σε φόρουμ με Μέρκελ - Λαγκάρντ το ντεμπούτο της Ιβάνκα στην Ευρώπη

Η «Πρώτη Κόρη» βρίσκεται στο Βερολίνο μετά από πρόσκληση της Άνγκελα Μέρκελ και θα συμμετάσχει στην συνάντηση κορυφής "Women 20"

Σε φόρουμ με Μέρκελ - Λαγκάρντ το ντεμπούτο της Ιβάνκα στην Ευρώπη
To ντεμπούτο της στην Ευρώπη κάνει σήμερα η Ιβάνκα Τραμπ με τα γερμανικά ΜΜΕ να παρακολουθούν κάθε την κίνηση από την ώρα που έφτασε στο Βερολίνο. 

Φορώντας μαύρα γυαλιά, μαύρη αμάνικη μπλούζα και μεταλιζέ πλισέ φούστα  η Ιβάνκα εθεάθη στο αεροδρόμιο του Βερολίνου.

Η αγαπημένη κόρη του Τραμπ θα βρεθεί σε λίγες ώρες στο πλευρό της Γερμανίδας καγκελαρίου
Άνγκελα Μέρκελ
Κλείσιμο
, της "σιδηράς κυρίας" του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ
και της βασίλισσας της Ολλανδίας Μαξίμα συμμετέχοντας στη συνάντηση κορυφής "Women 20", των 20 ισχυρότερων κυριών του πλανήτη.

Στο πάνελ που θα συμμετέχει η ξανθιά κόρη του 45ου προέδρου των ΗΠΑ θα συζητηθεί η θέση της γυναίκας σήμερα στον κόσμο.

Η Ιβάνκα, σύμβουλος του μπαμπά της αποδέχτηκε την πρόσκληση της Μέρκελ να συμμετέχει στην σύνοδο που θα πραγματοποιηθεί στη γερμανική πρωτεύουσα με πρωταγωνίστριες γυναίκες επιχειρηματίες. Το ταξίδι της στο Βερολίνο έρχεται λίγες ημέρες πριν κυκλοφορήσει το βιβλίο της, υπό τον τίτλο: «Eργαζόμενες γυναίκες: Ξαναγράφοντας τους κανόνες της επιτυχίας».

«Ανυπομονώ να προωθήσω τον ρόλο της γυναίκας στην οικονομία και το μέλλον του εργατικού μας δυναμικού σε παγκόσμιο επίπεδο», έγραψε η Ιβάνκα στον λογαριασμό της στο Twitter.

Σύμφωνα με αξιωματούχο ο οποίος δεν κατονομάζεται, η αγαπημένη κόρη του Αμερικανού προέδρου δέχτηκε την πρόσκληση από την Μέρκελ κατά την πρόσφατη επίσκεψη της Γερμανίδας καγκελαρίου στην Ουάσινγκτον. Οι δύο κυρίες πέρασαν αρκετό χρόνο μαζί όταν η Γερμανίδα καγκελάριος επισκέφθηκε για πρώτη φορά τον 45ο πρόεδρο των ΗΠΑ στην Ουάσινγκτον. 

Η Bild φωτογράφησε την Ιβάνκα Τραμπ, που έφτασε στο Βερολίνο φορώντας μια μεταλιζέ πλισέ φούστα


«Μπορεί να ταξιδέψει με αυτά τα ρούχα;», αναρωτιέται δεικτικά η γερμανική εφημερίδα, σημειώνοντας πως φορούσε τα ίδια και πριν ταξιδέψει, κατά τις συναντήσεις της στις ΗΠΑ. Η Ιβάνκα μετέβη στο Βερολίνο με την πτήση UA962 των United Airlines. Στο αεροδρόμιο την περίμενε μία μαύρη λιμουζίνα και άνδρες ασφαλείας. Η «πρώτη κόρη» των ΗΠΑ θα καταλύσει στο ξενοδοχείο "Άντλον" το οποίο βρίσκεται στην Πλατεία των Παρισίων, στο νοτιοδυτικό άκρο της ιστορικής λεωφόρου Ούντερ ντερ Λίντεν, απέναντι από την Πύλη του Βραδεμβούργου. 

Λίγο μετά τις 12:30 (ώρα Ελλάδος) η Ιβάνκα αποχώρησε από το ξενοδοχείο "Adlon", για να μεταβεί στην αμερικανική πρεσβεία. Για μία απόσταση 70 μέτρων από το ξενοδοχείο της, χρησιμοποίησε αυτοκίνητο, καθώς άρχισε να βρέχει... Στο Βερολίνο ο υδράργυρος σήμερα δείχνει δέκα βαθμούς. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης