Βίντεο: Πόσο λέτε να άντεξε ένας άνδρας που συμμετείχε σε προσομοίωση των πόνων της γέννας;

Βίντεο: Πόσο λέτε να άντεξε ένας άνδρας που συμμετείχε σε προσομοίωση των πόνων της γέννας;

Ο Jonny Wade, φοιτητής του Lincoln Memorial University στο Τενεσί, συμμετείχε εθελοντικά στο πείραμα

Βίντεο: Πόσο λέτε να άντεξε ένας άνδρας που συμμετείχε σε προσομοίωση των πόνων της γέννας;
Ούτε μισό λεπτό δεν άντεξε τους «πόνους της γέννας» ένας Αμερικανός φοιτητής που δέχτηκε να συμμετάσχει σε πείραμα το οποίο διοργάνωσε το Lincoln Memorial University στο Τενεσί.

Η προσομοίωση πραγματοποιήθηκε με τη βοήθεια ενός μηχανήματος το οποίο χρησιμοποιεί τον ηλεκτρισμό για να προκαλέσει ωδίνες ανάλογες με εκείνες του τοκετού.

 Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ο θαρραλέος φοιτητής, ο οποίος βρίσκεται στην αγκαλιά ενός φίλου του, σφαδάζει για λίγες στιγμές από τους πόνους προτού αρχίσει να ικετεύει τους συμφοιτητές του να κλείσουν το μηχάνημα. Εκείνοι, όπως θα περίμενε κανείς, «λύνονται» στα γέλια και σπεύδουν να τον απαλλάξουν από το μαρτύριό του μετά από μόλις... 20 δευτερόλεπτα.

Κλείσιμο
Ο Jonny Wade, ο οποίος σπουδάζει Νοσηλευτική, θέλησε να συμμετάσχει στο πείραμα ώστε να μάθε περισσότερα για τον τοκετό, αφού φιλοδοξεί να εργαστεί σε μαιευτήριο. «Ο πόνος ήταν απίστευτος και δεν μπόρεσα να τον αντέξω. Έχω χτυπήσει πολλές φορές κάνοντας extreme sport αλλά αυτή η εμπειρία δεν συγκρίνεται με τίποτα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο νεαρός μετά το πείραμα, παρότι - σύμφωνα με τους ειδικούς - η ένταση των ωδίνων με τον προσομοιωτή είναι σημαντικά μικρότερη από τους πραγματικούς πόνους της γέννας, αφού πρόκειται για επιφανειακούς σπασμούς.




Δείτε βίντεο:
Πόσο λέτε να άντεξε ένας άνδρας που συμμετείχε σε προσομοίωση των πόνων της γέννας;


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης