Τραγωδία στο Τέξας: Νεκροί τρεις κυνηγοί καταιγίδων

Τραγωδία στο Τέξας: Νεκροί τρεις κυνηγοί καταιγίδων

Το όχημά τους συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο την ώρα που κατέγραφαν ένα έντονο φαινόμενο - Ισχυρή βροχή και αέρας στην περιοχή

Τραγωδία στο Τέξας: Νεκροί τρεις κυνηγοί καταιγίδων
Από τη μανία της φύσης δεν μπορεί να γλιτώσει κανείς. Έστω και αν διαθέτει εμπειρία και γνώση. Τρεις κυνηγοί καταιγίδων έχασαν τη ζωή τους στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών, όταν έχασαν τον έλεγχο του αυτοκινήτου και προσέκρουσαν σε άλλο διερχόμενο όχημα, στην προσπάθειά τους να ακολουθήσουν ένα μεγάλο φαινόμενο που διαγραφόταν μπροστά τους.

Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας, ο 57χρονος Κέλεϊ Γουίλιαμσον, ο 55χρονος Ράντι Γιάρναλ και ο 25χρονος Κόρμπιν Λι Τζάγκερ σκοτώθηκαν ακαριαία από την πρόσκρουση.

Τη στιγμή της σύγκρουσης, το φαινόμενο βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη, ωστόσο οι αστυνομικοί δεν ήταν σε θέση να εκτιμήσουν το κατά πόσο επηρέασε το συμβάν. Το σίγουρο είναι ότι στην περιοχή έβρεχε καταρρακτωδώς, ενώ φυσούσε πολύ δυνατός άνεμος.

Κλείσιμο
Οι τρεις άνδρες εργάζονταν για λογαριασμό του Weather Channel TV network, ενώ είχαν παρουσιάσει σημαντικές εκπομπές για τα καιρικά φαινόμενα κατά το παρελθόν.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης