Σάλος και διαδηλώσεις στο Άσπεν για τις πανάκριβες διακοπές της Ιβάνκα Τραμπ

Σάλος και διαδηλώσεις στο Άσπεν για τις πανάκριβες διακοπές της Ιβάνκα Τραμπ

Εκατό μυστικοί πράκτορες συνόδευσαν τα παιδιά και τα εγγόνια του Αμερικανού προέδρου στον απόλυτο χιονοδρομικό προορισμό - Πάνω από 12.000 δολάρια θα πληρώσουν οι Αμερικανοί φορολογούμενοι για εξοπλισμό και ρούχα του σκι των μυστικών πρακτόρων!

Σάλος και διαδηλώσεις στο Άσπεν για τις πανάκριβες διακοπές της Ιβάνκα Τραμπ
Παρόλο, που τον Ιούλιο του 2012 ο Ντόναλντ Τραμπ είχε κατηγορήσει την τότε Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα, για τις ακριβές της διακοπές στο Άσπεν, μέσω του αγαπημένου του κοινωνικού δικτύου, του Twitter, τώρα τα τρία μεγαλύτερα παιδιά του προκαλούν με το κόστος των διακοπών τους στον απόλυτο χιονοδρομικό προορισμό της χώρας.

Η Ιβάνκα Τραμπ με τα τρία της παιδιά, τα αδέλφια της, Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ με την σύζυγό του Βανέσα και τα πέντε παιδιά τους καθώς και ο Έρικ Τραμπ με την σύζυγό του Λάρα, βρέθηκαν στο Άσπεν από το περασμένο Σάββατο για διακοπές ενώ την Δευτέρα το χειμερινό θέρετρο επισκέφθηκε και ο σύζυγος της Ιβάνκα, σύμβουλος του νέου πλανητάρχη, Τζάρεντ Κούσνερ. Ο Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ αναγκάστηκε να φύγει από το Άσπεν μαζί με την οικογένειά του νωρίς καθώς ο μικρότερος γιος του Τριστάν έσπασε το πόδι του κάνοντας σκι. Ο μεγαλύτερος γιος του Ντόναλντ ο τρίτος παρέμεινε στον τόπο διακοπών της οικογένειας υπό την επίβλεψη της Ιβάνκα.

Κλείσιμο


Όμως, ενώ τα παιδιά του Αμερικανού προέδρου πανηγυρίζουν από το Άσπεν τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειάς τους καθώς ο Έρικ Τραμπ και η σύζυγός του επέλεξαν να ανακοινώσουν την Δευτέρα ότι τον Σεπτέμβριο περιμένουν το πρώτο τους παιδί, οι κάτοικοι της όμορφης πόλης διαμαρτυρήθηκαν με πλακάτ για τις πανάκριβες διακοπές των Τραμπ.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Aspen Times, εκατό μυστικοί πράκτορες συνοδεύουν τα μέλη της οικογένειας του νέου πλανητάρχη στο Άσπεν και έχουν δαπανηθεί 12.208 δολάρια για ενοικίαση του απαραίτητου εξοπλισμού και των ρούχων αυτών των πρακτόρων, ώστε να μπορούν να ακολουθούν τα παιδιά του Τραμπ στις βουνοπλαγιές.

Ο Mark Godomsky, διευθυντής στο τοπικό σκι κλαμπ, δήλωσε ότι δεν γνωρίζει να έγινε κάποια ενοικίαση εξοπλισμού και ρούχων από τις Μυστικές Υπηρεσίες και ανέφερε: «Για μένα αυτό είναι κάτι εντελώς απροσδόκητο».



Οι κάτοικοι του Άσπεν διαδήλωσαν για το κόστος της παρουσίας των παιδιών του Αμερικανού Μίδα στο θέρετρο, την ίδια στιγμή που εκείνος έχει ανακοινώσει περικοπές για την προστασία του περιβάλλοντος που αναμένεται να υποβαθμίσουν την πόλη. Ενώ η τοπική κοινωνία  στο Κολοράντο με την εκστρατεία «Indivisible Front Range Resistance» αντιστέκεται στην ατζέντα Τραμπ, όπως γράφει η σχετική ιστοσελίδα, αρκετοί χρήστες στο Twitter κατακρίνουν τις διακοπές των Τραμπ στο Άσπεν.



Ένας χρήστης γράφει: «Οι φορολογούμενοι δεν μπορούν πια να πληρώνουν για κοινωνικά γεύματα, αλλά μπορούν να πληρώνουν για τις διακοπές των παιδιών του Τραμπ», ενώ το κίνημα «Indivisible Front Range Resistance» στον λογαριασμό του στο Twitter αναφέρει: «Η οικογένεια Τραμπ επισκέπτεται το όμορφο Άσπεν. Οι κάτοικοι κάνουν εμφανή την παρουσία τους για να τους υπενθυμίσουν τι θα κάνουν οι περικοπές για την προστασία του περιβάλλοντος (Environmental Protection Agency), σε αυτή την ομορφιά. "Συνεχίστε την καλή δουλειά"».






Στο μεταξύ, σύμφωνα με το Vanity Fair, το Άσπεν έχει μετατραπεί από επίγειος παράδεισος σε «εφιάλτης» για τους υπόλοιπους εκδρομείς, που προέρχονται, κυρίως, από τη Νέα Υόρκη. Με τους Τραμπ στην πόλη μαζί με τους μυστικούς πράκτορες στο κατόπι τους, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με δυσκολία και στα τοπικά εστιατόρια δεν είναι εύκολο να βρει κανείς τραπέζι.

Η αστυνομία του Άσπεν είχε ενημερωθεί για την επίσκεψη των Τραμπ, αλλά, όπως
δήλωσε εκπρόσωπός της, δεν ζητήθηκε η συνδρομή της για την φύλαξή τους.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης