Παππούς για ένατη φορά ο Τραμπ: Ο γιος του Έρικ και η γυναίκα του Λάρα περιμένουν γιο

Παππούς για ένατη φορά ο Τραμπ: Ο γιος του Έρικ και η γυναίκα του Λάρα περιμένουν γιο

Είναι τόσο ενθουσιασμένος που φοβόμασταν πως θα το ξεφουρνίσει σε κάποια συνέντευξη τύπου, είπε ο γιος του - Τα «συχαρίκια» δόθηκαν φυσικά και μέσω Twitter

Παππούς για ένατη φορά ο Τραμπ: Ο γιος του Έρικ και η γυναίκα του Λάρα περιμένουν γιο
Από το κοσμοπολίτικο Άσπεν, τον απόλυτο χιονοδρομικό προορισμό των ΗΠΑ, όπου αυτές τις ημέρες κάνουν διακοπές τα τρία μεγαλύτερα παιδιά του Ντόναλντ Τραμπ «συν γυναιξί και τέκνοις», ήρθε η χαρμόσυνη είδηση ότι η οικογένεια του νέου πλανητάρχη θα αποκτήσει τον Σεπτέμβριο ένα ακόμα μέλος. Η 33χρονη Λάρα Τραμπ, σύζυγος του Έρικ Τραμπ, αποκάλυψε την Δευτέρα στο Instagram ότι είναι έγκυος και περιμένει αγόρι!


Κλείσιμο





Το ευτυχισμένο ζευγάρι, που περιμένει το πρώτο του παιδί, μίλησε από το Άσπεν στην Daily Mail και δήλωσε ότι «το 2017 είναι μια εκπληκτική χρονιά για την οικογένεια Τραμπ». Ο Έρικ Τραμπ ανέφερε ότι το χαρμόσυνο νέο ήρθε στις 6 Ιανουαρίου, ημέρα των γενεθλίων του ενώ η σύζυγός του αποκάλυψε ότι, όταν το ανακοίνωσαν στον Ντόναλντ Τραμπ, ήταν τόσο ενθουσιασμένος, που φοβήθηκαν ότι θα αποκαλύψει το νέο σε κάποια συνέντευξη Τύπου!



Προφανώς, ο 33χρονος Έρικ Τραμπ και η σύζυγός του ήθελαν να επιλέξουν οι ίδιοι πότε θα μιλήσουν στον Τύπο για τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού. Την Δευτέρα το απόγευμα ο Ντόναλντ Τραμπ συνεχάρη στο Twitter τον Έρικ και την Λάρα και δήλωσε υπερήφανος για εκείνους ενώ η Λάρα του απάντησε: «Ευχαριστούμε παππού!». Και η 35χρονη Ιβάνκα Τραμπ συνεχάρη τον μικρότερο αδελφό της και την σύζυγό του μέσω Twitter και έγραψε ότι ανυπομονεί να γνωρίσει τον νέο της ανιψιό.



Ο Έρικ και η Λάρα Τραμπ ανέφεραν ότι ακόμα δεν έχουν επιλέξει το όνομα του γιου τους, καθώς το όνομα «Τσάρλι» που τους αρέσει το έχει πάρει ήδη το ένα από τα δύο σκυλιά τους! Όσο για το πώς θα μεγαλώσει το μωρό του το ζευγάρι δεν ανησυχεί καθόλου, αφού σκοπεύει να συμβουλευτεί τα δύο μεγαλύτερα αδέλφια του Έρικ, που έχουν ήδη γίνει γονείς. Ο Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ και η σύζυγός του Βανέσα, έχουν πέντε παιδιά και η Ιβάνκα Τραμπ με τον σύντροφό της Τζάρεντ Κάσνερ έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.











Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης