Βίντεο από drone δείχνει τα ερείπια του ξενοδοχείου στην Ιταλία που καταπλάκωσε η χιονοστιβάδα

Βίντεο από drone δείχνει τα ερείπια του ξενοδοχείου στην Ιταλία που καταπλάκωσε η χιονοστιβάδα

Το ξενοδοχείο Rigopiano στο Αμπρούτσο της Ιταλίας κατέρρευσε, όταν χτυπήθηκε από περισσότερους από 120.000 τόνους χιονιού

Βίντεο από drone δείχνει τα ερείπια του ξενοδοχείου στην Ιταλία που καταπλάκωσε η χιονοστιβάδα
Ένα θλιβερό βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα και το οποίο κατέγραψε drone, δείχνει την συγκλονιστική καταστροφή που άφησε στο πέρασμά της η χιονοστιβάδα, που στις 18 Ιανουαρίου καταπλάκωσε το ξενοδοχείο Rigopiano στο Αμπρούτσο, στη νότια Ιταλία. Το ξενοδοχείο θάφτηκε κυριολεκτικά κάτω από το χιόνι και παρέσυρε στον θάνατο 29 ανθρώπους.


Κλείσιμο

Το επίμαχο βίντεο από το drone που πέταξε πάνω από το μοιραίο ξενοδοχείο κατέγραψε τα ερείπια του ξενοδοχείου, αφού το κτήριο κατέρρευσε εντελώς από τους περισσότερους από 120.000 τόνους χιόνι που το χτύπησαν. Αυτοκίνητα αναποδογύρισαν και καταστράφηκαν και όλη η περιοχή έχει παραδοθεί στο χάος.



Το επίμαχο βίντεο δείχνει την διαδρομή που ακολούθησε η φονική χιονοστιβάδα στο πέρασμά της από το βουνό μέχρι το ξενοδοχείο με ταχύτητα περίπου 100 χιλιόμετρα την ώρα, αφήνοντας ελάχιστες δυνατότητες στους εργαζόμενους αλλά και στους επισκέπτες να τρέξουν για να σώσουν την ζωή τους.



Η 22χρονη Giorgia Galassi, μία από τους εννέα «τυχερούς», που μετά από 58 ώρες στα ερείπια σώθηκαν από τους διασώστες, δήλωσε ότι αναγκάστηκε να τρώει χιόνι για να κρατηθεί στη ζωή! Η Ιταλίδα φοιτήτρια καθόταν στο λόμπι του ξενοδοχείου μαζί με τον 25χρονο αρραβωνιαστικό της και περίμεναν να έρθουν να τους πάρουν όταν χτύπησε η καταστροφική χιονοστιβάδα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης