Το «χούφτωμα» της κυρίας Νετανιάχου το πρώτο λάθος της Μελάνια;

Το «χούφτωμα» της κυρίας Νετανιάχου το πρώτο λάθος της Μελάνια;

Δείτε τη σκηνή που απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός - «Δεν είναι ευχαριστημένη από τη νέα ζωή της» γράφει η εφημερίδα Bild

Το «χούφτωμα» της κυρίας Νετανιάχου το πρώτο λάθος της Μελάνια;
Μπορεί η Μελάνια Τραμπ να έχει μόλις δύο παρουσίες στο Λευκό Οίκο στο πλευρό του προέδρου των ΗΠΑ ωστόσο αυτό δεν την εμπόδισε από το να κάνει ήδη και το πρώτο της λάθος.

Αφού υποδέχτηκε μαζί με τον
Ντόναλντ Τραμπ στο Λευκό Οίκο τον Ισραηλινό πρωθυπουργό, Μπένζαμιν Νετανιάχου και τη σύζυγό του, Σάρα, η Μελάνια έβαλε άθελά της το χέρι της στην οπίσθια πλευρά της «πρώτης κυρίας» του Ισραήλ. 

Κλείσιμο
«Το λάθος της Μελάνια» είναι ο τίτλος της γερμανικής εφημερίδας Bild με το σχετικό δημοσίευμα να επισημαίνει ότι η «πρώτη κυρία» των ΗΠΑ υπέπεσε στο πρώτο της επίσημο ατόπημα. 

Ο φακός ήταν εκεί και κατέγραψε το ατυχές στιγμιότυπο που δείχνει την Μελάνια να πιάνει τα οπίσθια της συζύγου του Ισραηλινού πρωθυπουργού με το δημοσίευμα να σχολιάζει ότι η Μελάνια δεν απολαμβάνει τα νέα της καθήκοντα. 

«Η Μελάνια είχε άλλα πράγματα στο μυαλό της. Στόχος της ήταν να κάνει καριέρα ως μοντέλο στις ΗΠΑ κι όχι να γίνει η σκιά του συζύγου της. Από την έκφρασή της καταλαβαίνει κανείς πως δεν είναι ευτυχισμένη ούτε στο γάμο της ούτε από τη ζωή της», γράφει η γερμανική εφημερίδα Bild. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης