Βίντεο: Η παραμορφωμένη από τις πλαστικές «γυναίκα γάτα» βρίζει και χτυπά τον φίλο της

Βίντεο: Η παραμορφωμένη από τις πλαστικές «γυναίκα γάτα» βρίζει και χτυπά τον φίλο της

Προχθές το βράδυ, η 71χρονη εκκεντρική κοσμική συνελήφθη επειδή επιτέθηκε στον 49χρονο σχεδιαστή με ψαλίδι

Βίντεο: Η παραμορφωμένη από τις πλαστικές «γυναίκα γάτα» βρίζει και χτυπά τον φίλο της
Συστηματική φαίνεται πως ήταν κακοποίηση στην οποία υπέβαλε κατά την πολυετή τους σχέση τον 49χρονο σχεδιαστή μόδας Lloyd Klein η 71χρονη εκκεντρική κοσμική Jocelyn Wildenstein, όπως γίνεται ξεκάθαρο από ένα βίντεο που δημοσιεύει σήμερα η Daily Mail.

Η 71χρονη συνελήφθη πριν από δύο μέρες όταν προσπάθησε να γδάρει το πρόσωπο του 49χρονου με τα νύχια της και στη συνέχεια του επιτέθηκε με ψαλίδι, κατά τη διάρκεια έντονου καυγά που είχαν στο πολυτελές διαμέρισμα τους στον Trump Tower.

Ο καυγάς ξέσπασε αργά προχτές το βράδυ στο διαμέρισμα της πάμπλουτης Wildenstein. Η παραμορφωμένη από τις αμέτρητες πλαστικές της επεμβάσεις Jocelyn, η οποία αποκαλείται εδώ και χρόνια «γυναίκα γάτα» από τα διεθνή ΜΜΕ λόγω του περίεργου σχήματος που έχει αποκτήσει το πρόσωπό της από το νυστέρι, «έδειξε τα νύχια της» στον επί 13 χρόνια αγαπημένο της, επειδή εκείνος ασχολιόταν με τον υπολογιστή του και δεν της έδινε σημασία.
Κλείσιμο

Σε κατάσταση υστερίας, η 71χρονη επιτέθηκε στον 49χρονο με ό,τι είχε στη διάθεσή της, δηλαδή τα νύχια της και ένα ψαλίδι που κρατούσε, προκαλώντας του βαθιές γρατσουνιές στο πρόσωπο και τραύματα στο στήθος. Εκείνος κατάφερε τελικά να την σταματήσει κλείνοντάς τη στην ντουλάπα, όπου και παρέμεινε μέχρι τη στιγμή που έφτασε η αστυνομία για να τη συλλάβει.

Το βίντεο που εξασφάλισε και δημοσιεύει σήμερα η DailyMail.com καταγράφει έναν παλαιότερο καυγά του ζευγαριού, κατά τον οποίο η Wildenstein φαίνεται να ουρλιάζει στον Klein να το «βουλώσει» και να τον βρίζει με βαριά γαλλική προφορά, προτού αρπάξει έναν μεταλλικό δίσκο και αρχίσει να τον κυνηγά στο διαμέρισμά τους στο Μανχάταν.

«Σε μισώ, η μάνα σου είναι σκρόφα», ακούγεται να φωνάζει η εκατομμυριούχος προτού χτυπήσει τον «αγαπημένο» της δύο φορές με τον δίσκο.

Ο 49χρονος Klein, ο οποίος έχει ντύσει πολλές σελέμπριτις στο παρελθόν, όπως τη Nicki Minaj και την Pink, δεν εμφανίζεται καθόλου στο βίντεο, ωστόσο ακούγεται ξεκάθαρα η φωνή του να παρακαλά την «καλή του» να ηρεμήσει.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης