«Ήταν πέντε λεπτά διαφοράς ανάμεσα στη ζωή και στο θάνατο...»: Συγκλονίζει ο πατέρας της συγκυβερνήτη

«Ήταν πέντε λεπτά διαφοράς ανάμεσα στη ζωή και στο θάνατο...»: Συγκλονίζει ο πατέρας της συγκυβερνήτη

Η 29χρονη Σίσι Αρίας, μια πραγματική καλλονή, ήταν ενθουσιασμένη που θα πετούσε στην Κολομβία - Η τελευταία επικοινωνία με τον πατέρα της, γνωστό δημοσιογράφο της Βολιβίας

«Ήταν πέντε λεπτά διαφοράς ανάμεσα στη ζωή και στο θάνατο...»: Συγκλονίζει ο πατέρας της συγκυβερνήτη
Ήταν ενθουσιασμένη και συγκινημένη. Δεν μπορούσε να περιγράψει τη χαρά της που έπειτα από κόπο και πολλά εμπόδια θα εκτελούσε για πρώτη φορά διεθνή πτήση. Το όνειρο, όμως, κατέληξε σε εφιάλτη, καθώς το αεροσκάφος της οποίας ήταν συγκυβερνήτης συνετρίβη…

Ο λόγος για την 29χρονη καλλονή Σίσι Αρίας, η οποία ήταν συγκυβερνήτης του μοιραίου αεροπλάνου που κατέπεσε στην Κολομβία, παρασύροντας στο θάνατο 71 ανθρώπους, εκ των οποίων και σχεδόν ολόκληρη την ποδοσφαιρική ομάδα Chapecoense.

Η Αρίας, η οποία είχε εργαστεί και ως μοντέλο, ήταν η κόρη του γνωστού δημοσιογράφου από τη Βολιβία, Χόρχε Αρίας, ο οποίος συντετριμμένος περιέγραψε την τελευταία του συνομιλία με την αγαπημένη του κόρη.

Κλείσιμο
Όπως είπε ο Αρίας, η 29χρονη, η οποία ήταν παντρεμένη και είχε δύο παιδιά, επικοινώνησε μαζί του τηλεφωνικά λέγοντάς του πόσο ευτυχισμένη ήταν για την πρώτη της διεθνή πτήση.

«
Τη συμβούλευσα να μην ξεχάσει όσα είχε μάθει. Μου είπε ότι θα συναντιόμασταν στο Σάββατο, αλλά εγώ ήμουν πολύ απασχολημένος και δεν έδωσα πολύ σημασία. Αν ήξερα ότι θα ήταν η τελευταία φορά, θα της έδινα όλη την προσοχή του κόσμου. Ήταν πέντε λεπτά διαφοράς ανάμεσα στη ζωή και στο θάνατο της κόρης μου, πέντε λεπτά, όχι περισσότερα, αλλά ας μην αναζητήσουμε τους υπαίτιους, τι θα κερδίσουμε από αυτό;», είπε συγκλονισμένος ο άνδρας, ο οποίος μετέβη στην Κολομβία για την αναγνώριση της σορού.

Όπως είπε, η σύζυγός του ακόμα πιστεύει ότι η κόρη τους είναι ζωντανή, αλλά «η καταστροφή έχει επιβεβαιωθεί».

Την ίδια στιγμή, ο Αρίας ανήρτησε μήνυμα στο Διαδίκτυο, στο οποίο έγραφε: «Κορίτσι μου, σε αγαπώ, σε αγάπησα και θα σε αγαπώ πάντα. Αγάπη μου, δεν ξέρω πώς θα είναι η ζωή μου χωρίς εσένα. Σισίτα, κορίτσι μου για πάντα».

Συντετριμμένος είναι και ο αδελφός της 29χρονης, Τζούνιορ Αρίας Παραβιτσίνι, ο οποίος στο Facebook έγραψε: «Αγαπημένη μου αδελφή, θα μου λείψεις για το υπόλοιπο της ζωή μου. Δεν έχω λόγια να εκφράσω τον πόνο και το κενό που νιώθω. Είσαι η αδελφή ψυχή μου και με άφησες, μας άφησες, τους γονείς μας, τα παιδιά σου, τα αδέλφια σου και όλους τους ανθρώπους που σε αγαπούσαν, ήσουν ο πιο ευγενικός άνθρωπος που γνώριζα, ελπίζω να σε ξαναδώ όταν ο Θεός θα μου δείξει το τέλος του δρόμου μου».

Η τελευταία συνέντευξη της 29χρονης

















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης