Τόρι Λάχρεν: H ξανθιά «Μπάρμπι» που επισκιάζει τον Τραμπ στο Facebook

Τόρι Λάχρεν: H ξανθιά «Μπάρμπι» που επισκιάζει τον Τραμπ στο Facebook

Εχει φανατικό κοινό, αλλά και ορκισμένους εχθρούς

Τόρι Λάχρεν: H ξανθιά «Μπάρμπι» που επισκιάζει τον Τραμπ στο Facebook
Μία από τις πιο συντηρητικές φωνές των Ρεπουμπλικανών, με ωραίο χαμόγελο και μπούστο, έχει επισκιάσει τον Ντόναλντ Τραμπ στο Facebook.

Η 24χρονη Τόμι Λάχρεν κάνει θραύση στο Διαδίκτυο. Αν και αντιφεμινίστρια, θαυμάζει τις ισχυρές γυναίκες, αυτοαποκαλείται ακτιβίστρια και απεχθάνεται τους φιλελεύθερους. Αν και φαν της ραπ μουσικής, είναι ρατσίστρια.

Κλείσιμο
Η φωτογενής Αμερικανίδα είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στο Facebook: Εκεί παρουσιάζει τις «Τελικές Σκέψεις», ένα τρίλεπτο πρόγραμμα στο οποίο σχολιάζει την επικαιρότητα σε χρόνο ρεκόρ. Στο πρόγραμμα αυτό, μιλά 50% πιο γρήγορα από τον μέσο Άγγλο σχολιάζοντας τα πάντα, όπως επισημαίνει το BBC.  

Τα σχόλιά της είναι αιχμηρά και αλλόκοτα σε τέτοιο βαθμό, που τις περισσότερες φορές γίνεται αντιπαθητική και εξοργιστική στο κοινό. Οι απόψεις της στο Facebook έχουν πολλές φορές περισσότερα κλικ απ΄ότι αυτές του νεοεκλεγέντα προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ. Πολλοί από τους χρήστες που την απεχθάνονται την αποκαλούν "λευκή Μπάρμπι".
  
Η Τόμι Λάχρεν μεγάλωσε σε οικογένεια κτηνοτρόφων στη Νότια Ντακότα όμως στις φλέβες της ρέει νορβηγικό και γερμανικό αίμα. "Πάνω απ΄όλα είμαι Αμερικανίδα", δηλώνει φουσκώνοντας από υπερηφάνεια. Οι γονείς της, όπως λέει, δεν ήταν πολιτικοποιημένοι, όμως, ως οικογένεια παρακολουθούσαν κάθε βράδυ της ειδήσεις και συζητούσαν τα τρέχοντα γεγονότα.

Μετά τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο της Νεβάδα, η Τόμι άρχισε να εμφανίζεται σε διάφορες εκπομπές σχολιάζοντας τις ειδήσεις. Δεν ήθελε ποτέ να είναι ουδέτερη. Δίκαιη, πάντως, δεν είναι. Υιοθετεί μία σκληρή γραμμή για τη μετανάστευση και το Ισλάμ, ακριβώς όπως και ο Ντόναλντ Τραμπ.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης