Φωτογραφίες: Ο πρίγκιπας Χάρι συναντά την Ριάνα

Φωτογραφίες: Ο πρίγκιπας Χάρι συναντά την Ριάνα

Πανέμορφη η τραγουδίστρια, τζέντλεμαν ο Βρετανός πρίγκιπας...

Φωτογραφίες: Ο πρίγκιπας Χάρι συναντά την Ριάνα
Ο πρίγκηπας Χάρι και η διάσημη τραγουδίστρια Ριάνα συναντήθηκαν στο πλαίσιο εορτασμού των 50 ετών ανεξαρτησίας των Μπαρμπέιντος.

Οι δυο τους παραβρέθηκαν σε δεξίωση που παρέθεσε ο πρωθυπουργός των Μπαρμπέιντος και όπως δείχνουν οι φωτογραφίες  αντάλλαξαν μία θερμή χειραψία, ενώ είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για λίγα λεπτά.

Η Ριάνα που είναι από τα Μπαρμπέιντος και χώρισε πρόσφατα με τον ράπερ Drake, επέλεξε ένα φόρεμα με ντεκολτέ στις αποχρώσεις του γαλάζιου, το οποίο συνδύασε με μεγάλα χρυσά σκουλαρίκια, ενώ είχε τα μαλλιά της πιασμένα πίσω.
Κλείσιμο



Ο γαλαοζοαίματος που έδωσε το παρών στην δεξίωση μετέφερε  τις ευχές της γιαγιά του βασίλισσας Ελισάβετ: «Ο πρίγκηπας Φίλιππος και εγώ στέλνουμε τις θερμότερες ευχές στον Πρωθυπουργό και στους ανθρώπους των Μπαρμπέιντος».

Ο 5ος στη σειρά διαδοχής, κατά τη διάρκεια του 15νθήμερου ταξιδιού στην Καραϊβική, επισκέφτηκε και το νοσοκομείο “Queen Elisabeth” στο Bridgetown.

Χαλαρός και ευδιάθετος, συνομίλησε με τους ανθρώπους του νοσοκομείου και νεαρούς ασθενείς, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το ιατρικό προσωπικό που εργαζόταν ακόμα και την μέρα ανεξαρτησίας, που είναι εθνική γιορτή. Στις εικόνες φαίνεται νεαρός Πρίγκηπας με ένα νεογέννητο αγόρι, και με μία 7χρονη ασθενής με την οποία κουβέντιασε για λίγη ώρα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης