Βασίλισσα της ομορφιάς ποστάρει βίντεο μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της

Βασίλισσα της ομορφιάς ποστάρει βίντεο μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της

Προκαλεί σοκ το βίντεο

Βασίλισσα της ομορφιάς ποστάρει βίντεο μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της
Σοκάρει το βίντεο που δημοσίευσε μοντέλο από την Βραζιλία στο  οποίο εμφανίζεται κακοποιημένη και μελανιασμένη μετά τον άγριο ξυλοδαρμό που δέχτηκε από τον πρώην σύντροφό της, μπροστά στα μάτια του 2χρονου γιου της. 

Η Renata Lustosa κλαίει με αναφιλητά μπροστά στην κάμερα, αμέσως μετά την επίθεση που δέχτηκε, ενώ φαίνεται να αιμορραγεί από την μύτη και να έχει κόκκινα σημάδια στο λαιμό και στο πρόσωπο όπως φαίνεται στα πλάνα. Το 27χρονο μοντέλο μάλιστα εξομολογείται ότι αυτή δεν είναι η μοναδική φορά που ο πρώην σύντροφός της βιαιοπραγεί εναντίον της.

Κλείσιμο



«Για ακόμα μία φορά υπέστην σωματική βία για έναν ασήμαντο λόγο» δηλώνει ξεσπώντας σε δάκρυα και συνεχίζει: «Δεν έχει σημασία ποιος ήταν λάθος. Τίποτα δεν δικαιολογεί έναν άντρα να χτυπάει μία γυναίκα. Τίποτα, τίποτα, τίποτα».



Η Renata, που είναι γνώστη στη Βραζιλία καθώς έχει κερδίσει σε δύο διαγωνισμούς ομορφιάς, δεν κρύβει πως φοβάται για την ίδια της την ζωή αποκαλύπτοντας τις απειλές που έχει δεχτεί από τον πρώην σύντροφό της.

«Χιλιάδες φορές στο παρελθόν έχει ορκιστεί πως θα με σκοτώσει, και δεν αμφιβάλλω πως μπορεί να το κάνει», λέει και προσθέτει: «Τι μπορείς να κάνει με ένα τέτοιο τέρας; Αν πήγαινα στην αστυνομία να τον καταγγείλω, θα τον κυνηγούσαν, θα τον συνελάμβαναν και την επόμενη μέρα θα ήταν έξω».

Στη συνέχεια όμως, το 27χρονο μοντέλο άλλαξε γνώμη και προσκόμισε το αποδεικτικό υλικό στην αστυνομία, αφού προηγουμένως ερευνητές ενδοοικογενειακής βίας είδαν το βίντεο και επικοινώνησαν μαζί της.

«Είδαμε το βίντεο και ψάξαμε στα στοιχεία για να δούμε αν υπάρχει άλλη καταγγελία του θύματος. Όταν είδαμε ότι δεν υπήρχε τίποτα καταγεγραμμένο, αποφασίσαμε να την καλέσουμε», αποκαλύπτει η αστυνομικός Andressa Carvalho.

Η Βραζιλιάνα καλλονή εξετάστηκε από γιατρούς και προχώρησε σε επίσημη καταγγελία. Ο καβγάς του ζευγαριού που πλέον είναι σε διάσταση ξεκίνησε σχετικά με την κηδεμονία του 2χρονου γιου τους, έπειτα όμως  εξελίχθηκε σε βάναυσο ξυλοδαρμό. Την άποψη ωστόσο αυτή δεν φαίνεται να αποδέχεται ο πρώην σύζυγός της Renata, που διαμήνυσε μέσω της δικηγόρου του ότι έχει άλλοθι και υποστήριξε ότι μπορεί να αποδείξει την αθωότητά του.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης