Αμερικανικές εκλογές 2016: Μετά τον κινέζο πίθηκο, ένα ινδικό ψάρι προβλέπει νίκη Τραμπ

Αμερικανικές εκλογές 2016: Μετά τον κινέζο πίθηκο, ένα ινδικό ψάρι προβλέπει νίκη Τραμπ

Το ψάρι «ερωτήθηκε» τρεις φορές και έδωσε την ίδια απάντηση

Αμερικανικές εκλογές 2016: Μετά τον κινέζο πίθηκο, ένα ινδικό ψάρι προβλέπει νίκη Τραμπ
Μετά τον κινέζο πίθηκο, ήρθε σήμερα η σειρά ενός ψαριού «μέντιουμ» από την Ινδία να προβλέψει τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές 2016, την ώρα που στις ΗΠΑ ξεκίνησε η κρίσιμη ψηφοφορία
.

Τρεις φορές ζητήθηκε από τον Τσανάκια τον 2ο, της οικογένειας των Flowerhorn και γαλήνιο ένοικο ενός ακουάριουμ στο Τσενάι της νότιας Ινδίας, να επιλέξει ανάμεσα σε τρεις μικρές βάρκες με τροφή που καθεμιά τους έφερε τη φωτογραφία ενός εκ των δύο υποψηφίων για τον Λευκό Οίκο.

Κλείσιμο
Και τις τρεις φορές, το πολύχρωμο ψάρι επέλεξε τον Ντόναλντ Τραμπ, αντί της Δημοκρατικής Χίλαρι Κλίντον που είναι το φαβορί στις δημοσκοπήσεις για τις εκλογές στις ΗΠΑ
.


Μετά τον Πολ το Χταπόδι, που είχε καταφέρει να προβλέψει τα αποτελέσματα οκτώ διαδοχικών αγώνων του ποδοσφαιρικού Μουντιάλ 2010, ζώα που υποτίθεται πως έχουν το χάρισμα να προβλέπουν ερωτώνται τακτικά στις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις ή τις εκλογές. Με μεγαλύτερη ή μικρότερη επιτυχία.

Ο προκάτοχος του Τσανάκια του 2ου είχε γίνει διάσημος προβλέποντας με ακρίβεια τα αποτελέσματα αγώνων ποδοσφαίρου και κρίκετ, υποστήριξαν οι ιδιοκτήτες του, μια μκο του Τσενάι.

Η «προφητεία» του Τσανάκια του 2ου συμβαδίζει εξάλλου με εκείνη που είχε κάνει το σαββατοκύριακο ο κινέζος γείτονάς του, ο πίθηκος Γκέντα.

Όταν του παρουσίασαν τις φιγούρες του Ντόναλντ Τραμπ και της Χίλαρι Κλίντον σε φυσικό μέγεθος στο πάρκο αναψυχής στο οποίο ζει, ο Γκέντα, «κατόπιν ωρίμου σκέψεως», πήγε και φίλησε στο στόμα τον ρεπουμπλικανό υποψήφιο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης