Βραζιλία: Πεντάχρονη «ζωγράφισε» τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη από ιερέα

Βραζιλία: Πεντάχρονη «ζωγράφισε» τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη από ιερέα

Οι γονείς άρχισαν να ανησυχούν για την κορούλα τους πριν λίγο καιρό, όταν το κορίτσι σταμάτησε να πηγαίνει στα μαθήματα αγγλικών που παρέδιδε ο εν λόγω κληρικός

Βραζιλία: Πεντάχρονη «ζωγράφισε» τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη από ιερέα
Οι γονείς ενός πεντάχρονου κοριτσιού από τη Βραζιλία ανακάλυψαν την αλήθεια για την σεξουαλική κακοποίηση που είχε υποστεί η κόρη τους μέσα από τις ζωγραφιές της μικρούλας, οι οποίες αποτυπώνουν την φρίκη που έζησε στα χέρια ενός ιερέα της πόλης της, στο Μίνας Ζεράις.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail, οι γονείς άρχισαν να ανησυχούν για την κορούλα τους πριν λίγο καιρό, όταν το κορίτσι σταμάτησε να πηγαίνει στα μαθήματα αγγλικών που παρέδιδε ο εν λόγω ιερέας και μάλιστα αντιδρούσε έντονα και μόνο στην ιδέα να τον ξαναδεί.

Ανήσυχοι, απευθύνθηκαν σε ψυχολόγο, ο οποίος υποψιάστηκε κακοποίηση και τους ενθάρρυνε να ψάξουν το δωμάτιο της μικρής για αποδεικτικά στοιχεία.

Κλείσιμο


Τότε το ζευγάρι ανακάλυψε έντρομο έξι ζωγραφιές, τις οποίες η 5χρονη είχε παραχώσει μέσα σε βιβλία στο δωμάτιό της. Σε αυτές, το μικρό κορίτσια αποτύπωνε τη φρίκη που βίωσε στα χέρια του ιερέα, ζωγραφίζοντας τον άνδρα να γέρνει πάνω της ενώ βρίσκεται ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι και άλλες αποτρόπαιες σκηνές.

Τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι όταν ο εξοργισμένος πατέρας επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον 54χρονο κληρικό Joao da Silva εκφράζοντας τις υποψίες του, ο ίδιος παραδέχτηκε την ενοχή του.

Ο ιερέας έχει συλληφθεί και ανακρίνεται από τις αρχές.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης