Βούτηξε στη θάλασσα, της έφυγε το μέικ-απ και τη... χώρισε ο άνδρας της

Βούτηξε στη θάλασσα, της έφυγε το μέικ-απ και τη... χώρισε ο άνδρας της

Της βγήκε ξινό το μπάνιο

Βούτηξε στη θάλασσα, της έφυγε το μέικ-απ και τη... χώρισε ο άνδρας της
Ξινό βγήκε σε μια νιόπαντρη γυναίκα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα το μπάνιο σε παραλία, λίγες μόλις μέρες μετά τον γάμο της. 

Κι αυτό γιατί το νερό της θάλασσας αφαίρεσε το μέικ άπ της, αποκαλύπτοντας τις ατέλειες του προσώπου της και οδηγώντας τον νέο της σύζυγο στην... κάπως ακραία απόφαση να της ζητήσει διαζύγιο.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το περιστατικό έλαβε χώρα στο Ντουμπάι, όπου είχαν ταξιδέψει οι νιόπαντροι για τον μήνα του μέλιτος. 
Κλείσιμο

Την παράξενη αυτή ιστορία έφερε στο φως της δημοσιότητας ο ψυχολόγος της άτυχης γυναίκας, ο οποίος ανέλαβε να την... συνεφέρει μετά το σοκ του διαζυγίου-αστραπή, το οποίο την τραυμάτισε βαθιά και ισοπέδωσε την αυτοπεποίθησή της.

Σύμφωνα με τον ψυχολόγο - που δεν αναφέρθηκε φυσικά σε ονόματα - το ζευγάρι ήταν αρραβωνιασμένο για έξι μήνες πριν τον γάμο, όμως ο γαμπρός δεν είχε δει ποτέ τη μνηστή του χωρίς καλλυντικά. Σε κάθε τους ραντεβού, εκείνη εμφανιζόταν με ψεύτικες βλεφαρίδες και έντονο μέικ απ, δίνοντας (κατά τον ίδιο) μια πλαστή εικόνα για την εμφάνισή της και «εξαπατώντας» τον.

Έτσι, όταν το νερό της θάλασσας αποκάλυψε την αλήθεια, ο 34χρονος δεν δίστασε να κινήσει αμέσως τις διαδικασίες του διαζυγίου, προφανώς για να βρει μι νέα νύφη που θα δείχνει εξίσου όμορφη και... βρεγμένη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης