ΗΠΑ: 58χρονη «έσπασε» στο ξύλο συμμορίτη που ήθελε να τη βιάσει

ΗΠΑ: 58χρονη «έσπασε» στο ξύλο συμμορίτη που ήθελε να τη βιάσει

Η γυναίκα χρησιμοποίησε έναν λοστό και ένα ποτήρι μπύρας - Δείτε πώς κατέληξε ο «φτωχός» εγκληματίας

ΗΠΑ: 58χρονη «έσπασε» στο ξύλο συμμορίτη που ήθελε να τη βιάσει
Το... μεγάλο λάθος να επιλέξει μία 58χρονη γυναίκα για να εκδηλώσει τα αρρωστημένα του ένστικτα έκανε ένας συμμορίτης στο Σικάγο των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο επίδοξος βιαστής όχι μόνο δεν έφτασε στην... πηγή, αλλά αντί για... νερό, η γυναίκα του «σέρβιρε» ένα... ποτήρι μπύρας στο κεφάλι και αρκετά σημάδια από λοστό στο πρόσωπο και στο σώμα του!

Η 58χρονη Άντζελα Φέργκιουσον αντίκρισε ξαφνικά στο ανοιχτό παράθυρο του σαλονιού της τη μορφή ενός άνδρα. Ο Ο Ντόρβαλ Γκράις σκαρφάλωσε στον τείχο και μπήκε στο σπίτι με σκοπό να βιάσει τη γυναίκα. Όμως είχε λογαριάσει δίχως τον... ξενοδόχο. Η αντίδρασή της ήταν μοναδική. Η κυρία Φέργκιουσον έτρεξε πίσω από το κρεβάτι της και όταν ο επίδοξος βιαστής της την ακολούθησε στο υπνοδωμάτιο, εκείνη έβγαλε έναν λοστό και άρχισε να τον κτυπάει με μανία όπου έβρισκε.

Ο δράστης που κατέληξε στο νοσοκομείο
Κλείσιμο


«Με κοιτούσε και έλεγε συνεχώς: μην με κοιτάς σκύλα, είναι ο Γκριμ ο βιαστής» δήλωσε στους αστυνομικούς και συνέχισε: «άρχισε να με χτυπά στο πρόσωπο και εγώ του φώναζα: "γιατί το κάνεις αυτό;". 

Όπως αποκαλύφθηκε, ο δράστης ήταν για πολλά χρόνια γείτονας της 58χρονης, η οποία αρνήθηκε να κάνει σεξ μαζί του, όταν ο ίδιος της το ζήτησε. Ακολούθησε η επίθεση του Ντόρβαλ Γκράις, ο οποίος ήταν μέλος συμμορίας της περιοχής.

Την υπόθεση εκδίκασε η ελληνοαμερικάνα διακαστής Μαρία Κυριάκου, η οποία διέταξε την προφυλάκιση του δράστη, με εγγύηση 250.000 δολαρίων.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης