Το Ίντερνετ αποφάνθηκε: Αυτός είναι ο πιο ωραίος Πακιστανός στον κόσμο!

Το Ίντερνετ αποφάνθηκε: Αυτός είναι ο πιο ωραίος Πακιστανός στον κόσμο!

Ο 18χρονος πωλητής τσαγιού μετατράπηκε σε σταρ του διαδικτύου εξαιτίας μιας φωτογραφίας

Το Ίντερνετ αποφάνθηκε: Αυτός είναι ο πιο ωραίος Πακιστανός στον κόσμο!
Μία και μόνο φωτογραφία του ήταν αρκετή για να τον μετατρέψει εν μία νυκτί σε σταρ του διαδικτύου.

Ο λόγος για έναν 18χρονο πωλητή τσαγιού από το Πακιστάν, που έχει κατακτήσει τα τελευταία 24ωρα τις καρδιές χιλιάδων γυναικών με τα καταγάλανα μάτια και το γοητευτικό του πρόσωπο.

Ο νεαρός Arshad Khan, ο οποίος εργάζεται ως πλανόδιος πωλητής τσαγιού σε μια υπαίθρια αγορά του Ισλαμαμπάντ, φωτογραφήθηκε από την Jiah Ali πριν από μερικούς μήνες. 

Ωστόσο, η φωτογράφος δεν είχε δημοσιεύσει μέχρι τώρα τη φωτογραφία του και, όταν τελικά το έκανε την περασμένη εβδομάδα, προκάλεσε ένα... «τσουνάμι» σχολίων θαυμασμού από το γυναικείο φύλο.

Κλείσιμο

 
Σύντομα, το hashtag #chaiwala (πωλητής τσαγιού) έγινε trending topic στο Twitter, με τον όμορφο νεαρό να γίνεται θέμα συζήτησης παγκοσμίως.

Αμέσως, τοπικοί τηλεοπτικοί σταθμοί έσπευσαν να πάρουν συνέντευξη από τον 18χρονο, που είναι μέλος μια πολυμελούς φτωχικής οικογένειας και έχει άλλα 17 αδέρφια. Όπως τους είπε ο ίδιος, από τη μέρα που δημοσιεύτηκε η φωτογραφία η ζωή του έχει αλλάξει ριζικά αφού τον επισκέπτονται συνεχώς στη δουλειά του δεκάδες κορίτσια για να τον δουν από κοντά, ενώ έχει δεχτεί και προτάσεις για εμφανίσεις και εκπομπές και ταινίες.

 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης