Βίντεο: Όταν η Μελάνια και η Χίλαρι υπερασπίζονταν με τον ίδιο τρόπο τους συζύγους τους

Βίντεο: Όταν η Μελάνια και η Χίλαρι υπερασπίζονταν με τον ίδιο τρόπο τους συζύγους τους

Με διαφορά 18 ετών οι δύο γυναίκες χρησιμοποίησσαν το ίδιο σκεπτικό και τις ίδιες ατάκες για τους «ερωτύλους» Ντόναλντ και Μπιλ

Βίντεο: Όταν η Μελάνια και η Χίλαρι υπερασπίζονταν με τον ίδιο τρόπο τους συζύγους τους
Την Χίλαρι Κλίντον, την αντίπαλο του συζύγου της για την προεδρία των ΗΠΑ φαίνεται ότι αντέγραψε η Μελάνια Τραμπ προκειμένου να υπερασπιστεί τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών μετά το σάλο που προκλήθηκαν από τα σεξιστικά του σχόλια.

Σύμφωνα με τους Los Angeles Times η Μελάνια χρησιμοποίησε παρόμοια γλώσσα με αυτή της Χίλαρι Κλίντον όταν είχε υπερασπιστεί τον σύζυγό της και τότε πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, το 1998. 

Μελάνια και Χίλαρι κατηγόρησαν τους πολιτικούς αντιπάλους των συζύγων τους αλλά και τα μέσα ενημέρωσης λέγοντας ότι εμπιστεύονται πλήρως τους άνδρες τους. Τόνισαν επίσης πως, τα πικρόχολα σχόλια σε βάρος των συζύγων τους γίνονται μόνο και μόνο για να αμαυρώσουν την εικόνα τους.

Κλείσιμο


Όταν ο Μπιλ Κλίντον είχε κατηγορηθεί ότι είχε εξωσυζυγική σχέση με τη Μόνικα, η Χίλαρι είχε δηλώσει ότι είχε πέσει θύμα δεξιάς συνωμοσίας από την ημέρα που ανέλαβε την προεδρία των ΗΠΑ.

Αναφορικά με την εξωσυζυγική σχέση του, η Χίλαρι είχε πει χαρακτηριστικά πως η σχέση του Μπιλ και της Μόνικα ήταν καθαρά φιλική. «Αγαπώ και πιστεύω τον σύζυγό μου», είχε δηλώσει το 1998 η Χίλαρι, λόγια που ακούστηκαν και από τα χείλη της Μελάνια. 

Όταν όμως ο Μπιλ Κλίντον παραδέχτηκε την σχέση του με τη Μόνικα Λεβίνσκι , η Χίλαρι είχε γράψει στο βιβλίο της, υπό τον τίτλο: "History Living", το 2003, «ήμουν πληγωμένη και εξοργισμένη».

Από ντροπαλή μαθήτρια, μία εν δυνάμει "πρώτη κυρία" των ΗΠΑ. 
Η Μελάνια Τραμπ ενσαρκώνει το αμερικανικό όνειρο, όπως γράφει σε εκτενές του άρθρο το CNN παρουσιάζοντας την ιστορία της που ξεκινά από την Σλοβενία, περπατά στην πασαρέλα και καταλήγει στην... αγκαλιά του Τραμπ και ίσως στο Λευκό Οίκο.  
  
Λίγες ώρες μετά τη συνέντευξή της στο CNN όπου υπερασπίστηκε με νύχια και με δόντια τον σύζυγό της, η Μελάνια έχει την τιμητική της σε ρεπορτάζ του αμερικανικού δικτύου που παραθέτει στην ιστοσελίδα του πλούσιο φωτογραφικό υλικό με το παρελθόν και το παρόν της κυρίας Τραμπ. 

Η τρίτη σύζυγος του Αμερικανού Μίδα και υποψηφίου των Ρεπουμπλικανών για το χρίσμα τον στηρίζει συνεχώς μετά τα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε όταν αποκαλύφθηκαν τα σεξουαλικά σχόλια που έχει κάνει κατά καιρούς σε βάρος των γυναικών. 

Η Μελάνια έσπευσε να στηρίξει τον Τραμπ λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο άνδρας της είναι τζέντλεμαν και πως η ίδια δεν πιστεύει τις «κακές γλώσσες». Η Μελάνια Τραμπ, η οποία έχει γεννηθεί στη Σλοβενία και στο παρελθόν ακολουθούσε τη σταδιοδρομία μοντέλου, προσέθεσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στο CNN ότι ουδέποτε άκουσε τον άνδρα της να μιλάει χυδαία.
Η ίδια πάντως επεσήμανε ότι συχνά ο άνδρας της συμπεριφέρεται σαν μεγάλο αγόρι και ότι η ίδια πιστεύει ότι τα επίμαχα σχόλιά του θα μπορούσαν να τοποθετηθούν σε αυτό το πλαίσιο. 

Η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε επίσης στο CNN , όπως είχε πει και η Χίλαρι Κλίντον, πως, «κάθε επίθεση θα πρέπει να αποτελεί αντικείμενο δικαστικής διαδικασίας. Το να κατηγορείς οποιονδήποτε, άνδρα ή γυναίκα, χωρίς αποδεικτικά στοιχεία είναι άδικο και καταστροφικό».

Τις τελευταίες ημέρες, πολλές γυναίκες έχουν κατηγορήσει τον Ντόναλντ Τραμπ ότι τις φίλησε και τις άγγιξε ερωτικά, κατηγορίες που ο ίδιος αρνείται. Οταν ρωτήθηκε σχετικά η Μελάνια Τραμπ απάντησε: «Όλες οι γυναίκες αυτές εμφανίζονται να τον κατηγορούν, αλλά δεν είναι αλήθεια. Στο CNN τόνισε: «Πιστεύω τον άνδρα μου, όλα αυτά οργανώθηκαν από την αντιπολίτευση. Έλεγξαν ποτέ το ιστορικό αυτών των γυναικών; Δεν έχουν στοιχεία».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης