«Obama... out!» - Το ροζ-χρυσό Versace της Μισέλ, οι... ντομάτες και τα ραβιόλια γλυκοπατάτας

«Obama... out!» - Το ροζ-χρυσό Versace της Μισέλ, οι... ντομάτες και τα ραβιόλια γλυκοπατάτας

Καλωσόρισμα στα Ιταλικά δια στόματος Μπαράκ Ομπάμα, οι 400 διάσημοι καλεσμένοι, όπως ο Giorgio Armani και η Gwen Stefani στο τελευταίο επίσημο δείπνο 

«Obama... out!» - Το ροζ-χρυσό Versace της Μισέλ, οι... ντομάτες και τα ραβιόλια γλυκοπατάτας
Έλαμψε στο κόκκινο χαλί η σύζυγος του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα μέσα σε μια δημιουργία σε τόνους ροζ-χρυσό του οίκου Versace που δεν πέρασε απαρατήρητη από την «πένα» του «Associated Press».


Κλείσιμο

Οι Ομπάμα έστρωσαν το κόκκινο χαλί για το ζεύγος Ρέντσι  στο τελευταίο επίσημο δείπνο που θα παραθέσει ο Μπαράκ Ομπάμα, ως Αμερικανός πρόεδρος.
 Το γεγονός ότι πρόκειται για το τελευταίο επίσημο δείπνο της προεδρίας του Ομπάμα αποτελεί μία σημαντική κίνηση στήριξης στην ταλαιπωρημένη Ιταλία, σχολιάζει ο Guardian. Το δείπνο ετοίμασε ο Μάριο Μπατάλι, Αμερικανός σεφ που είναι γνωστός για τα «πειραγμένα» κλασικά ιταλικά πιάτα του, ενώ τα δύο ζευγάρια διασκέδασε η τραγουδίστρια Γκουέν Στέφανι. 

«Buona sera», είπε δυνατά ο Αμερικανός πρόεδρος, θέλοντας να καλωσορίζει τον Ιταλό πρωθυπουργό και την σύζυγό του, και κατέληξε: Καλώς ήρθατε στον Λευκό Οίκο και στο τελευταίο δείπνο της προεδρίας μου». Η ατάκα ωστόσο που «έμεινε» ήταν: «Δεν έχει τελειώσει, μέχρι να τελειώσει». (it ain't over till it's over).





Στο κάλεσμα παρευρέθησαν πάνω από 400 άτομα, ανάμεσά τους και ο Giorgio Armani. 

«Με κάνετε να αισθάνομαι τόσο νέος», εξομολογείται...

Ο Ματέο Ρέντσι αστειεύτηκε με τον λαχανόκηπο της Μισέλ Ομπάμα, καλώντας την να αναμετρηθούν για την καλύτερη παραγωγή ντομάτας, λέγοντας στο τέλος ότι σίγουρα ο λόγος της είναι πολύ καλύτερος από τις ντομάτες του κήπου της. 

Το δείπνο είχε εξαιρετικό μενού. Ραβιόλια γλυκοπατάτας περασμένα από βούτυρο και φασκόμηλο, βοδινό με μπρόκολο και ζεστή σαλάτα με κολοκύθια. Για επιδόρπιο επέλεξαν ιταλική τάρτα με πράσινο μήλο και παγωτό.  






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης