Νέο βίντεο προπαγάνδας των τζιχαντιστών - «Αμερική, θα σε νικήσουμε και θα σε ταπεινώσουμε»

Νέο βίντεο προπαγάνδας των τζιχαντιστών - «Αμερική, θα σε νικήσουμε και θα σε ταπεινώσουμε»

Το βίντεο που προβλήθηκε σήμερα από το Amaq έχει τίτλο: «Ανάπτυξη μαχητών του Ισλαμικού Κράτους στους δρόμους της Μοσούλης κατά τη διάρκεια της νύχτας»

Νέο βίντεο προπαγάνδας των τζιχαντιστών - «Αμερική, θα σε νικήσουμε και θα σε ταπεινώσουμε»
Η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος υπόσχεται στους Αμερικανούς ότι θα ηττηθούν στο Ιράκ σε ένα βίντεο που μετέδωσε το πρακτορείο του μία ημέρα μετά την έναρξη της ευρείας επιχείρησης ανακατάληψης της Μοσούλης, του τελευταίου σημαντικού προπυργίου των τζιχαντιστών σε αυτήν την χώρα.


Το βίντεο που προβλήθηκε σήμερα από το Amaq έχει τίτλο: «Ανάπτυξη μαχητών του Ισλαμικού Κράτους στους δρόμους της Μοσούλης κατά τη διάρκεια της νύχτας».


Κλείσιμο
Στα πλάνα διακρίνονται ένοπλοι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους, που ελέγχει την πόλη αυτή του Ιράκ από το 2014, οι οποίοι κάνουν νυχτερινή περιπολία σε έναν δρόμο της Μοσούλης, σύμφωνα με το πρακτορείο των τζιχαντιστών.


Ένας από τους μαχητές, που φορά κουκούλα, υπόσχεται στους Αμερικανούς, οι οποίοι είναι επικεφαλής ενός διεθνούς συνασπισμού που βοηθά τις ιρακινές δυνάμεις να πολεμήσουν το Ισλαμικό Κράτος, ότι θα ηττηθούν στο Ιράκ. «Όσον αφορά εσένα, Αμερική (...) ορκιζόμαστε στο όνομα του Θεού ότι θα σε νικήσουμε στο Ιράκ και θα σε υποχρεώσουμε να φύγεις ηττημένη και ταπεινωμένη από την χώρα» υπογραμμίζει ο ένοπλος. Ο ίδιος υπενθυμίζει ότι πολλά ηγετικά στελέχη του Ισλαμικού Κράτους που σκοτώθηκαν στους βομβαρδισμούς που εξαπέλυσαν αμερικανικά μαχητικά, όπως ο Άμπου Μοχάμεντ αλ Αντνάνι, είχαν ήδη υποσχεθεί μια τέτοια τύχη στις ΗΠΑ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης